Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Trafik

Middelfartvej ensrettes natten til fredag i denne uge

7. august 2019

 

Odense Letbanes entreprenør skal støbe skinner på strækningen mellem Christmas Møllers Vej og Grønløkkevej. Samtidig skal der arbejdes i krydset ved Grønløkkevej og Middelfartvej.

For at kunne udføre arbejdet på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde er det nødvendigt at ensrette Middelfartvej fra Christmas Møllers Vej til Grønløkkevej i retning ind mod centrum natten til fredag i denne uge.

Arbejdet bliver udført om natten fredag 9. august klokken 00.05 til 05.00.

På grund af det igangværende sporarbejdet i Grønløkkevej-krydset vil det heller ikke være muligt at køre ad Grønløkkevej på tværs af Middelfartvej. Dermed er ikke muligt at komme igennem Grønløkkevej-krydset, hvis du kommer fra nord. Kommer du fra syd, kan du svinge til højre ind ad Vesterbro. Alle andre veje er spærret, som de har været det den seneste måned.

Bilister kan fortsat køre ad Middelfartvej mod centrum, og de kan dreje til højre i Grønløkkevej-krydset.

Bilister, der kommer fra nord, henvises derfor til at benytte Rugårdsvej, hvis de skal til Bolbro. Bilister, der skal mod syd, kan også køre ad Rugårdsvej ind mod byen og så kører via Fjordsgade, Vestre Stationsvej, Store Glasvej og Fælledvej.

Når arbejdet er afsluttet fredag morgen, skal overgår Grønløkkevej-krydset til næste fase, hvor det igen er muligt at køre ad Grønløkkevej på tværs af Middelfartvej.

Cyklister og fodgængere kan fortsat passere arbejdet.

 

Følg arbejdet på Middelfartvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse