Nabo til vejarbejdet
Trafik

Midlertidig lukning af indkørsel fra Nyborgvej til Østerbæksvej

28. november 2017

 

Indkørslen til Østerbæksvej fra Nyborgvej vil være spærret fra 29. november og indtil midten af december, da TDC skal flytte et kabel under Østerbæksvej ved krydset.

 

 

Mens kabelarbejdet ved krydset står på, kan man som bilist i stedet benytte Reventlowsvej og Rødegårdsvej som omkørsel til Østerbæksvej.

 

Udkørsel fra Østerbæksvej til Nyborgvej vil fortsat være mulig. Cyklister og fodgængere har passage forbi arbejdsarealet i begge retninger.

 

 

Nyborgvej: Snør dine vandresko og bliv klogere på letbanearbejdet

 

 

Arbejdet med at flytte rør og kabler forud for etablering af letbanen på Nyborgvej har været i gang siden efteråret 2016. Det forventes afsluttet med udgangen af 2017.

 

Næste fase af letbanebyggeriet på Nyborgvej går i gang i det nye år. Arbejdet består i etablering af de kommende fortove, cykelstier og vejbaner.

 

Når denne fase forventes afsluttet med udgangen af 2018 kommer den spanske entreprenør Comsa. Entreprenøren skal bygge Nyborgvejens tre stationer ved Palnatokesvej, Østerbæksvej og Deleurans Plads. Samt lægge skinner og etablere teknik med kørestrøm, signaler og så videre.

 

 

Følg arbejdet på Nyborgvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×