Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Anlægsarbejde

Weekendlukning af Nørregade og ensretning ved banegården

22. maj 2019

 

Fra fredag 24. maj klokken 20.00 til mandag 27. maj 05.00 skal Odense Letbanes entreprenør lave et omfattende arbejde på Østre Stationsvej mellem Nørregade og Thomas B. Thriges Gade, hvilket giver nogle trafikale ændringer hen over weekenden.

Nørregade bliver spærret for både ind- og udkørsel for enden ud mod Østre Stationsvej. Derfor skal bilister med ærinde i Nørregade i stedet køre via Jernbanegade.

 

Midlertidigt venstresvingsforbud til Nørregade

 

Ved Odense Banegård Center vil der også være trafikale ændringer, da Adamsgade bliver ensrettet mod øst.

Bilister, der skal mod vest, skal i stedet køre foran banegårdcentret – på samme måde som busserne og brugerne af parkeringspladsen ved Jysk Fynske Medier gør det til hverdag.

På Thomas B. Thriges Gade bliver vejen indsnævret til et spor ved krydset.

 

(Artiklen fortsætter under billedet)

 

Grunden til disse ændringer er, at arbejdet foregår midt i vejarealet mellem Nørregade og Thomas B. Thriges Gade. Derudover skal der også arbejdes på den sidste del af busbanen ud for Danhostel og den gamle banegård.

Entreprenøren skal bygge de nye vejbaner op, som skal passe sammen med letbaneforløbet, og derfor er det nødvendigt at ændre på de trafikale forhold.

Naboer vil kunne opleve støjgener i løbet af arbejdet – særligt når der skal fjernes asfalt fredag aften/nat. Arbejdet med at fjerne asfalt forventes af være afsluttet cirka klokken 01 natten til lørdag 25. maj.

 

Følg arbejdet på Østre Stationsvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse