Om Odense Letbane
Nabo til vejarbejdet
Trafik

Midlertidige overgange på Højstrupvej nedlægges

8. januar 2021

 

Letbanearbejdet på Højstrupvej nærmer sig sin afslutning. De permanente overgange er stort set alle åbnet op for passage.

Derfor nedlægges de tre midlertidige overgange i nærmeste fremtid. Der henvises herefter til de permanente overgange ved Rismarksvej, Uffesvej og Møllemarksvej.

Inden længe bliver der også lagt jord i sporarealet, hvorefter der sås græs. I løbet af foråret er det planen, at letbanen skal begynde at testkøre på hele letbanestrækningen.

 

Følg letbanearbejdet - tilmeld dig Odense Letbanes nyhedsbrev

Relaterede nyheder

 • Kortvarig spærring af Albanibroen

  Kortvarig spærring af Albanibroen

  Onsdag 21. april bliver vejbanerne på Albanibroen kortvarigt spærret mellem klokken 09.00 og klokken 12.00, da letbanens entreprenør skal montere ophæng til kørestrømsmaster.
  20. april 2021
 • Omkørsler på Højstrupvej og Stadionvej på grund af asfaltarbejde

  Omkørsler på Højstrupvej og Stadionvej på grund af asfaltarbejde

  Fra onsdag 30. september til og med tirsdag 6. oktober lægges ny asfalt på Højstrupvej og Stadionvej. Det betyder kortvarige omkørsler.
  29. september 2020
 • Letbanen skaber nye investeringer

  Letbanen skaber nye investeringer

  Barfoed Group bygger 46 nye ungdomsboliger på Nyborgvej, der forventes klar til indflytning ved studiestart i september 2022, skriver Fyens.dk. Ejendomsselskabet har købt grunden af Odense Letbane.
  26. marts 2021
 • Ny forplads og parkeringsareal foran Idrætsparken åbnet

  Ny forplads og parkeringsareal foran Idrætsparken åbnet

  Bedre udendørs opholdsmuligheder ved siden af letbanestationen og et nyt p-areal funktionsopdelt mellem biler og busser er nu tilgængeligt for Idrætsparkens brugere og publikummer
  19. januar 2021

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse