Nabo til vejarbejdet
Trafik

Midlertidige vejlukninger på Hestehaven i de to kommende weekender

24. november 2016

 

Energi Fyn skal i den kommende weekend grave et højspændingskabel på 10.000 volt ned på tværs af Hestehaven ved Svendborgvej.

 

Derfor bliver Hestehaven lukket af op mod Svendborgvej fra lørdag 26. november klokken 07.00 til søndag 27. november klokken 16.00.

 

Beboelsesområdet nord for Hestehaven er dog fuldt tilgængeligt fra den modsatte ende af Hestehaven samt via Stubhøjvej og Godhedsmindevej. Se kortet i bunden af artiklen.

 

 

Generel tilfredshed blandt naboer på Hestehaven

 

 

I den efterfølgende weekend, fra fredag 2. december klokken 18.00 til mandag 5. december klokken 05.00, vil der også være midlertidige lukninger på Hestehaven.

 

Energi Fyn skal nemlig ligeledes nedgrave kabler på tværs af Hestehaven ved Hjalleseparken og Kærlandsvej. Hestehaven vil i den forbindelse være tilgængelig fra begge ender – med skiltet omkørsel via de nærmeste villaveje.

 

 

VIDEO: Elever på Hjalleseskolen vil skabe trafiksikkerhed med LED-lys

 

 

Kabelarbejdet er et led i forberedelserne til letbanen, hvor kabler og rør, der ligger for tæt på fundamentet til de kommende skinner, skal flyttes.

 

Ved udgangen af 2016 forventes flytning af rør og kabler på Hestehaven at være afsluttet. Derefter vil arbejdet flytte til Hjallesegade, hvor gravearbejdet forventes at foregå frem til efteråret 2017.

 

Næste fase af projektet er anlæg af fortove, cykelstier og vejbaner, og til sidst anlæg af skinner og stationer. Letbanen forventes at blive indviet og gå i drift i slutningen af 2020. Hjallese bliver i den forbindelse forsynet med et letbanestop ved Hjallese Station samt på Hestehaven ud for Hjalleseparken.

 

 

Følg arbejdet i Hjallese - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

 

undefined 

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×