Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Mød os

Mobil udstilling på Benedikts Plads

15. maj 2018

 

Odense Letbanes mobile udstilling rykker videre til Benedikts Plads, hvor du fra mandag 14. maj og to uger frem kan besøge den.

Åbningstiderne er mandag til torsdag i tidsrummet klokken 13.00-17.00.

 

Zoom helt tæt på: Sådan bliver letbanen i dit nabolag

 

(Artiklen fortsætter under videoen)


Letbanen vil forandre Odense. Arbejdet med at lave nye veje, cykelstier og fortove langs letbanen er godt i gang i det meste af byen – men det kan stadig være svært at forestille sig, præcis hvordan letbanen kommer til at ændre bybilledet, og hvilken betydning den får for den fortsatte byudvikling i Odense.

Odense Letbanes mobile udstilling, der er indrettet i en renoveret skurvogn, kan hjælpe dig med at få et bedre indblik. Både i baggrunden for, hvorfor byrådet har besluttet at bygge letbanen, i hvordan det kommende anlægs- og sporarbejde vil forløbe, samt i hvordan hverdagen med letbanen bliver i fremtiden.

Udstillingen er altid bemandet med en medarbejder fra Odense Letbane. Derfor har du god mulighed for at lære mere om projektet og få svar dine spørgsmål.

Læs mere om Odense Letbanes mobile udstilling på odenseletbane.dk/udstilling, hvor der også løbende bliver informeret om, hvor udstillingen befinder sig.

 

Følg arbejdet i byen - tilmeld dig nyhedsbrevet

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse