Nabo til vejarbejdet
Information

Mobil udstilling rykker til Midtbyen – kig forbi og bliv klogere på letbanen

31. juli 2017

 

I hele august måned kan letbanens skurvognsudstilling opleves foran Odense Banegård Center. Den vil være bemandet, så man kan få svar på sine spørgsmål og er åben mandag til torsdag fra klokken 13 - 18 samt lørdag 5. august klokken 10 - 14.

 

Letbanen vil forandre Odense, når den åbner. Anlægsarbejdet går i gang nu – men det kan stadig være svært at forestille sig, præcis hvordan den vil komme til at ændre bybilledet, og hvilken betydning den vil få for den fortsatte byudvikling i Odense.

Odense Letbanes mobile udstilling, der er indrettet i en renoveret skurvogn, kan hjælpe med at få et bedre indblik. Både i baggrunden for, hvorfor byrådet har besluttet at bygge letbanen, i hvordan det kommende anlægsarbejde vil forløbe, samt i hvordan hverdagen med letbanen vil være i fremtiden.

Fra tirsdag 1. august og resten af måneden vil den mobile udstilling, som også fungerer som mobilt kontor, være placeret i Odense C. Nærmere bestemt på Banegårdspladsen foran Fyens Stiftstidende.

 

Ny letbaneudstilling på hjul skal styrke dialog med naboer


Udstillingen er altid bemandet med en medarbejder fra Odense Letbane. Derfor har du god mulighed for at lære mere om projektet og få svar dine spørgsmål.

Skurvognen er åben hver mandag-torsdag i tidsrummet klokken 13.00 – 18.00. Derudover har den åbent den første lørdag i måneden, altså lørdag 5. august, fra klokken 10.00 til 14.00.

Læs mere om Odense Letbanes mobile udstilling på www.odenseletbane.dk/udstilling, hvor der også løbende bliver informeret om, hvor udstillingen befinder sig.

 

Følg med i letbanearbejdet - tilmeld dig Odense Letbanes nyhedsbrev

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×