Nabo til vejarbejdet
Mød os

Mød Odense Letbane når vi rykker kontoret ud på gaden

28. april 2016

 

Kig forbi og få svar på dine spørgsmål om letbaneprojektet, når du ser vores ladcykler på gaden. Vi afholder jævnligt ’åben cykel’ i de områder, hvor vi arbejder.

 

Hvor skal stationen ligge? Hvornår er vi færdige med arbejdet? Og hvad kommer det til at koste at køre med letbanen?

 

Det er nogle af de spørgsmål, du for eksempel kan få svar på, når du møder vores letgenkendelige ladcykler i gadebilledet.

 

 

 Hvordan bliver det grønne Odense sikret?

 

 

Odense Letbanes medarbejdere holder jævnligt ’åben cykel’ på nogle af de steder, hvor vi arbejder på at forberede byen til letbanen. Det kan for eksempel være ved det lokale supermarked eller andre steder, hvor mange færdes. Typisk ved siden af ét af vores 25 infoskilte, som står langs letbanens kommende rute. 

 

- Vi kalder det ’åben cykel’, fordi vi bruger vores eventcykler som blikfang og værktøj til at fortælle om letbaneprojektet. Det er et supplement til vores mange ’banke på-besøg’, hvor vi frem til 2020 besøger alle borgere og erhvervsdrivende langs letbanens strækning, forklarer Rune Bager, der er chef for nabokommunikation hos Odense Letbane P/S:

 

- ’Åben cykel’ skal give interesserede borgere, som vi ikke møder hjemme hos dem selv, en ekstra mulighed for at få svar på eventuelle spørgsmål. Og hvis der er noget, vi ikke kan svare på, når vi møder dig på gaden, så undersøger vi sagen og vender hurtigt tilbage med et svar.

 

 

 Genoplev året der gik hos Odense Letbane - i ord og billeder

 

 

Ladcyklerne er udrustet med kort over linjeføringen og stationerne samt tegninger og visualiseringer, der viser hvordan letbanen kommer til at ud i de enkelte lokalområder.

 

Tidspunkt og sted for ’åben cykel’ i dit lokalområde vil løbende blive annonceret i vores nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig her.

 

 

undefined

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×