Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Trafik

Natlukninger på Nyborgvej fra fredag til søndag i uge 13

28. marts 2017

 

RETTELSE: Myndigheden har i løbet af tirsdag ændret tilladelsen til natarbejdet, så det bliver udført natten til lørdag samt natten til søndag – i stedet for i hverdagene. Derfor er det natten til lørdag 1. april samt natten til søndag 2. april, at Fjernvarme Fyn får tilladelse til at arbejde på strækningen, hvilket medfører omkørsel for bilister på Nyborgvej. (Opdateret 28. marts 2017)

 

Over den kommende tid vil det være nødvendigt at lukke dele af Nyborgvej om natten – på grund af fjernvarmearbejde på tværs af vejbanerne.

 

 

Fjernvarme Fyn er netop nu i gang med at flytte fjernvarmerør på Nyborgvej. I den forbindelse skal der også omlægges en række fjernvarmerør, som ligger på tværs af Nyborgvej.

 

Visse steder på Nyborgvej giver det udfordringer, da der ikke er oplagte muligheder for omkørsel i nærområdet. Derfor bliver arbejdet planlagt som nattearbejde eller eventuelt weekendarbejde, så påvirkningen af trafikken bliver så lille som muligt.

 

 

Ejby Møllevej bliver midlertidigt spærret ud mod Nyborgvej

 

 

Den første krydsning bliver lavet i uge 13, hvor Fjernvarme Fyn fra fredag 31. marts til søndag 2. april skal krydse på Nyborgvej ved Eckersbergsvej.

 

Det betyder, at Nyborgvej vil være spærret for gennemkørsel mellem Ejbygade og Østerbæksvej i tidsrummet mellem klokken 22.00 og 05.00 både natten til lørdag samt natten til søndag.

 

Her vil den alternative rute via Østerbæksvej, Rødegårdsvej og Munkerisvej være mest oplagt som omkørsel. Se kortet herunder.

 

 

(Artiklen fortsætter under kortet)

 

undefined

 

 

Vejarbejdet betyder samtidig, at Eckersbergsvej vil blive spærret for enden mod Nyborgvej fra tirsdag 28. marts og et par uger frem.

 

Bus nummer 41 og 91, der normalt kører ad Nyborgvej, kører også på en omkørsel, mens arbejdet står på i de sene aftentimer. Bus nummer 41 kører fra klokken 22.00 ad Nansensgade, Rødegårdsvej og Munkerisvej, mens bus nummer 91 kører ad Sankt Jørgens Gade/Åsumvej og Ejbygade. Se www.fynbus.dk for detaljeret info.

 

I alt skal Fjernvarme Fyn lave 8-10 krydsninger med rør på Nyborgvej over den kommende tid. Det vil, som sagt, medføre flere kortvarige lukninger, som løbende vil blive meldt ud.

 

Man kan med fordel tilmelde sig Odense Letbanes nyhedsbrev for Nyborgvej, hvis man vil holde sig opdateret på, hvornår der bliver arbejdet på strækningen. Se link nederst i artiklen.

 

Husk også, at du altid kan finde alternative ruter om aktuelt vejarbejde på www.odenserundt.dk

 

 

Følg arbejdet på Nyborgvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse