Nabo til vejarbejdet
Trafik

Nu bliver Østre Stationsvej indsnævret til ét spor i hver retning

15. september 2016

 

Arbejdet med at flytte forsyningsledninger på Østre Stationsvej forud for letbanebyggeriet får nu for alvor betydning for trafikken. Fremover vil en del af Østre Stationsvej, ud for arbejdsområdet, være indsnævret til ét spor i hver retning. Bilister kan derfor med fordel benytte alternative ruter.

 

De lokale forsyningsselskaber skal frem mod december 2017 flytte rør og kabler på Østre Stationsvej. Det kræver plads, og derfor vil et stykke af Østre Stationsvej fra torsdag 15. september være indsnævret til ét spor i hver retning. Nærmere bestemt den del af Østre Stationsvej, hvor der arbejdes.

 

Lige nu gælder det stykket mellem Thomas B. Thriges Gade og Nørregade. Til november fortsætter vejarbejdet op ad Østre Stationsvej, forbi banegården og op til Rugårdsvej.

 

Derefter begynder selve letbanebyggeriet, som vil strække sig frem mod 2020.

 

 

Venstresving midlertidigt forbudt fra Østre Stationsvej til Nørregade

 

 

I praksis betyder det derfor, at trafikken på Østre Stationsvej fra nu og fremover kan komme under pres i perioder med spidsbelastning – fordi der på et stykke af vejen vil være en indsnævring.

 

Derfor opfordres byens bilister til at finde alternative ruter, hvis det er muligt, og hvis man ikke nødvendigvis skal ind omkring Østre Stationsvej.

 

Et alternativ vil for mange være at køre omkring havnen via Grønløkkevej, Åløkke Allé, Toldbodgade og Thomas B. Thriges Gade. Se kort herunder.

 

Men ellers er der muligheder for at få hjælp til at finde alternative veje på eksempelvis Google Maps rutevejledning eller Odense Kommunes nyttige ruteplanlægger, der findes på hjemmesiden www.odense.dk/nyeveje.

 

 

Følg arbejdet på Østre Stationsvej og tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

 

undefined 

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×