Nabo til vejarbejdet
Ledningsflytninger

Nu er vejarbejdet på langs ad Nyborgvej gået i gang

27. oktober 2016

 

VandCenter Syd har allerede gravet i nogle uger ved krydset mellem Nyborgvej og Palnatokesvej. Nu er arbejdet, der skal gøre Nyborgvej klar til letbanebyggeriet, også begyndt på langs ad vejen.

Det handler blandt andet om at lægge nye kloakrør på strækningen mellem Frederiksgade og Østerled.

Arbejdet begynder ved krydset mellem Nyborgvej og Palnatokesvej, hvor der er blevet lavet ny hovedbrønd, et såkaldt ”bygværk”. Herfra bevæger gravearbejdet sig både ned mod Frederiksgade og op mod Østerled.

 

Indkørsel til Palnatokesvej bliver lukket mandag 10. oktober

 

Fra Østerled og ud mod Ørbækvej er der tale om såkaldt ”strømpeforing” af den allerede eksisterende hovedkloakledning samt stikledninger til bygninger langs Nyborgvej.

Strømpeforing går ud på at tætne og forstærke kloakrør ved at trække en ”strømpe” af særligt fibermateriale ind i den eksisterende ledning – og derefter hærde strømpen, så der opstår et nyt ”rør i røret”.

Derudover skal VandCenter Syd renovere cirka 40 kloakbrønde på strækningen. Denne del af vejarbejdet på Nyborgvej forventes at vare indtil januar 2017.

 

VIDEO: Visualiseringer af Odense Letbane - fra Tarup til Hjallese

 

Trafikken på Nyborgvej bliver opretholdt i begge retninger under vejarbejdet forud for letbanebyggeriet.

På grund af indsnævret plads, som for eksempel kan betyde inddragelse af svingbaner og vejsideparkering, kan der dog opstå udfordringer i perioder med spidsbelastning på Nyborgvej.

 

Følg arbejdet på Nyborgvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×