Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Mød os

Nu kan du igen komme på guidet cykeltur langs letbanen

23. maj 2018

 

Sidste sommer havde Odense Letbane succes med guidede cykelture langs letbaneruten – med mange deltagere, der fik en aktiv og anderledes formidlingsoplevelse af letbanen og de mange øvrige byggerier, der skyder op langs ruten.

 

Igen i år har du chancen for at lære letbaneruten og projektet at kende, samtidig med at du får pulsen op. Odense Letbane tilbyder nemlig nu guidede cykelture langs letbaneruten for alle, der har interesse i en levende gennemgang fra start til slut.

 

På den 14,4 kilometer lange tur kan du få en fornemmelse af, hvordan byen kommer til at forandre sig fra Tarup i nord til Hjallese i syd, når letbanen sætter byen i bevægelse.

 

 

Mere info om guidede cykelture

 

 

Vi vil fortælle om, hvordan et så kompliceret projekt bliver til – samt om hvilke udfordringer det giver at anlægge letbanen i de tætbebyggede områder, mens byen og trafikken samtidig skal fungere. Vi vil også holde pause ved nogle af de mange nye byggeprojekter, der er på vej langs letbanesporet, hvor der investeres for mere end 15 milliarder kroner i disse år.

 

Vi sørger for at holde et antal pauser undervejs, hvor guiden vil fortælle om udvalgte temaer, og der er mulighed for at stille spørgsmål.

 

Læs mere om det praktiske her.

 

Alle ture inden sommerferien er udsolgt. Følgende ture er planlagt efter sommerferien. Der vil komme flere ture i september og oktober.

 

Mandag 13. august klokken 18.00 - 21.00. Tilmeld dig her.

Mandag 20. august klokken 18.00 - 21.00. Tilmeld dig her.

Mandag 27. august klokken 18.00 - 21.00. Tilmeld dig her.

Mandag 3. september klokken 18.00 - 21.00. Tilmeld dig her.

 

 

Følg letbanearbejdet i byen - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse