Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Anlægsarbejde

Ny cykelsti langs Rismarksvej

16. oktober 2020

 

I skolernes efterårsferie er den nye cykelsti langs Rismarksvej åbnet i fuld længde. Cykelstien er anlagt langs med letbanesporet fra Rugårdsvej til Højstrupvej.

Udover den nye cykelsti har Rismarksvej også fået etableret det endelige slidlag og nye vejstriber. Slidlaget gør vejen mere komfortabel at køre på og sænker støjen fra bilerne på vejen.

Letbanens entreprenør skal i de kommende måneder færdiggøre letbanestationer, etablere græs mellem skinnerne og ophænge kørestrøm på Rismarksvej.

I starten af 2021 begynder testkørslerne af letbanetogene og alle de tekniske systemer på Rismarksvej, og i efteråret 2021 åbner letbanen med op til 8 afgange i timen fra Tarup og Hjallese.

 

Følg arbejdet på Rismarksvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

Relaterede nyheder

 • Del af Østre Stationsvej bliver indsnævret

  Del af Østre Stationsvej bliver indsnævret

  Fra mandag 2. august og frem til midten af september bliver Østre Stationsvej indsnævret på strækningen fra Nørregade og frem til krydset ved Thomas B. Thriges Gade.
  23. juli 2021
 • Ny pendlerparkering ved Højstrup Station

  Ny pendlerparkering ved Højstrup Station

  Når letbanen åbner, vil pendlere fra det vestlige og nordlige Fyn kunne parkere lige ved letbanestationen Højstrup på Rismarksvej.
  17. juni 2021
 • Hvad betyder letbanens gule skilte?

  Hvad betyder letbanens gule skilte?

  Odense Letbane er ved at opsætte skilte, så letbaneførerne blandt andet kan se, hvor stærkt de må køre med letbanetogene igennem Odense.
  27. maj 2021
 • Letbanekunst på Tarup Bibliotek

  Letbanekunst på Tarup Bibliotek

  Fra onsdag 26. maj og fire uger frem kan du opleve letbanens navne fortolket i kunstneriske ord og billeder i en udstilling på Tarup Bibliotek.
  26. maj 2021

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse