Om Odense Letbane
Nabo til vejarbejdet
Sporarbejde

Ny perron åbner på Hjallese Station

29. september 2020

 

I starten af oktober bliver der åbnet en ny perron på Hjallese Station. Perronen er bygget, for at rejsende nemt kan skifte fra Svendborgbanens regionaltog til letbanen.

Perronen er bygget imellem Banedanmarks og letbanes spor og bliver dermed bindeleddet imellem de to tog. Samtidig med åbningen af perronen bliver der åbnet for nye trapper, elevatorer og broen over regionaltogets spor, så rejsende nemt kan komme til og fra de to tog.

(Artiklen fortsætter under billedet.)

(Foto: Lasse Olsson)

 

I forlængelse af åbningen skal den gamle perron til regionaltoget fjernes, og der bliver sat hegn op, så det ikke er muligt at krydse skinnerne. Dette arbejde bliver udført som aften- og natarbejde fra søndag 1. november til fredag 6. november, da arbejdet af sikkerhedsmæssige årsager ikke må foregå, mens regionaltogene kører.

Letbanen er planlagt til at åbne og køre sin første tur fra Hjallese Station med passagerer i september 2021. Frem til åbningen af letbanen bliver letbanetogene, signalerne og de mange tekniske installationer testet.

 

Følg arbejdet i Hjallese - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

 

Relaterede nyheder

 • Kortvarig spærring af Albanibroen

  Kortvarig spærring af Albanibroen

  Onsdag 21. april bliver vejbanerne på Albanibroen kortvarigt spærret mellem klokken 09.00 og klokken 12.00, da letbanens entreprenør skal montere ophæng til kørestrømsmaster.
  20. april 2021
 • Odense Letbane åbner ved årsskiftet

  Odense Letbane åbner ved årsskiftet

  Efter mere end ét års intens indsats for at mindske konsekvenserne af covidsituationen på anlægget af Odense Letbane, har letbanens hovedentreprenør, spanske Comsa, meddelt, at åbningen ikke kan ske til september.
  16. marts 2021
 • Ny cykelsti på Hjallesegade

  Ny cykelsti på Hjallesegade

  Fra onsdag 4. november skal cyklister trække cyklen på fortovet langs Hjallesegade mellem Svendborgvej og jernbanen, da cykelstien skal laves færdig.
  29. oktober 2020
 • Første tur med letbanen til IKEA

  Første tur med letbanen til IKEA

  I dyb frost og sne testkørte letbanen strækningen fra Hjallese til IKEA station for første gang i starten af februar. På 'line check'et' blev spor og signaler tjekket grundigt i gåtempo.
  12. februar 2021

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse