Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Mennesker

Byen & Banen: Ny podcast-serie – Kom på guidet gåtur langs letbanen

9. december 2021

 

I ugerne op mod jul udgiver Odense Letbane tre podcasts med guidede gåture langs letbanen. På turene møder du både arkitekter og projektledere, der fortæller om byudviklingen rundt om letbanen – og du møder letbanens egne fageksperter, der har taget del i arbejdet med at realisere letbaneprojektet.

Hver især fortæller de om ideer, visioner og færdige løsninger, som i dag kan ses og mærkes, når du bevæger sig rundt i nogle af de bydele, der er forvandlet langs letbanen.

Find podcast-serien om byudvikling langs letbanen her


- Letbanen er én blandt mange små og store brikker i Odenses byudvikling. Med vores nye podcastserie vil vi gerne fortælle ikke kun om letbanens integration i byen, men også om de mange spændende steder, der befinder sig i letbanens nabolag, forklarer Søren Balle Christiansen, kommunikationskonsulent ved Odense Letbane – og tilrettelægger af podcastserien.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Videoen, der giver en smagsprøve på, hvad Bolbro-podcasten handler om.


Emnerne i de tre podcast er blandt andet indretningen af letbanens stationer, de nye pladser og parker, belysning og de mange nye og forskellige belægninger i byrummene. Derudover løfter nogle af de medvirkende sløret for, hvad deres største udfordringer har været i deres arbejde med projekterne.

De tre guidede gåture foregår i Bolbro, Albanigade-Benediktsgade og den nye bydel, hvor Thomas B. Thriges Gade lå førhen.

- Vi lancerer de tre podcast her op mod jul – og så håber vi, at nogle måske vil bruge juledagene på en gåtur i byen og samtidig få lidt at vide om byudvikling på mange niveauer, siger Søren Balle Christiansen.  

Læs mere om Byen & Banen


Podcastserien udgives af Odense Letbane – og kan hentes (gratis) i perioden op mod jul med en uges mellemrum. Det første afsnit handler om Bolbro, og det er tilgængeligt fra uge 49. De næste to bliver offentligegjorte i henholdsvis uge 50 og 51.

Du finder de tre podcast på odenseletbane.dk – samt i Spotify, Google Podcast og Apple Podcast. Turene er cirkelruter på op til to kilometer, og de tager 40-50 minutter at gå.

 

Få seneste nyt fra Odense Letbane - tilmeld dig nyhedsbrevet her

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse