Om Odense Letbane
Nabo til vejarbejdet
Anlægsarbejde

Nye parkeringsforhold omkring Odense Idrætspark

29. januar 2020

 

De sidste måneder har Odense Letbanes entreprenør arbejdet på at etablere den nye parkeringsplads, der ligger oven på VandCenter Syds regnvandsbassin på hjørnet af Møllemarksvej og Højstrupvej.

Nu er den klar til brug og fra onsdag 29. januar kan bilister få glæde af de 117 parkeringspladser. Derudover er der også etableret godt 30 pladser, der er forbeholdt Bolbro Plejecenter. 

Når parkeringspladsen er taget i brug, betyder det også, at entreprenøren inden for de næste uger, går i gang med at lave et nyt forbedret parkeringsareal foran Odense Idrætsshal og Odense Stadion. Derfor ændrer parkeringsforholdene sig i området.

(artiklen fortsætter under kortet)

 

 

Når arbejdet går i gang foran idrætsparken, skal bilister i stedet benytte den nyetablerede parkeringsplads.

Mens arbejdet står på, bliver der etableret en gangbro hen over letbanearealet, så der vil være en nemmere adgang til idrætsfaciliteterne.

Ud over parkeringspladserne bliver der også lavet en helt ny forplads mellem idrætshallen og den kommende letbanestation. Pladsen skal være med til at samle området og i højere grad indbyde til ophold, end den tidligere plads har gjort.

Arbejdet parkeringspladserne og forpladsen forventes at vare frem til maj 2020.

 

Følg arbejdet på Højstrupvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse