Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Vejarbejde

Nye vejbaner og fortove på vej i Højstrup

29. september 2017

 

Kabelarbejdet på Højstrupvej er ved at nå til vejs ende, og det betyder, at næste fase af letbanens arbejde nu går i gang på strækningen mellem Rismarksvej og Møllemarksvej.

 

 

Fra oktober begynder selve anlægsarbejdet, hvor der i første omgang bliver etableret nye vejbaner og fortove, som er tilpasset letbanes forløb.

 

Vejarbejdet starter op på den nordlige side af vejen, hvor der skal laves nye fortove.

 

Under dette arbejde er adgangsforhold og de trafikale forhold uændret i forhold til det normale. Muligheden for at parkere langs Højstrupvej vil dog blive indskrænket.

 

 

Anlægsarbejdet er begyndt ved Rismarksvænget

 

 

I slutningen af 2017 flytter arbejdet over på den modsatte vejside, hvor nye vejbaner på Højstrupvej samt det sydlige fortov skal etableres.

 

I dén forbindelse vil Højstrupvej blive midlertidigt ensrettet fra Rismarksvej til Møllemarksvej.

 

Anlægsarbejdet på Højstrupvej varer frem til maj 2018. Senere begynder arbejdet med at lægge skinner og bygge nye stationer til letbanen.

 

 

 

Følg arbejdet på Højstrupvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

 

Relaterede nyheder

 • Sikkerhed for letbanens naboer

  Sikkerhed for letbanens naboer

  Når du som nabo skal pudse vinduer, rense tagrender eller flytte – så er det vigtigt, at du ikke kommer for tæt på letbanens kørestrøm eller opholder dig i letbanens spor.
  14. maj 2021
 • Test af lys på letbanens stationer

  Test af lys på letbanens stationer

  Foreløbigt henlægger letbanens stationerne i mørke. Dog var der forleden test af lyssætningen på den kommende Parkering Odense Syd-station, så lyset kunne ses i praksis og lyskilderne kunne finjusteres.
  12. maj 2021
 • Status på letbanebyggeriet i DIT nabolag

  Status på letbanebyggeriet i DIT nabolag

  Letbanens anlægsarbejde fortsætter hele foråret og vil frem mod sommerferien nå et (tæt på) færdigt niveau. Få et overblik overblik over det resterende letbanearbejde i dit lokalområde.
  23. april 2021
 • Snart pibler græsset i 10 kilometer letbanespor

  Snart pibler græsset i 10 kilometer letbanespor

  Letbaneprojektet er nu så langt, at den sidste grønne finish kan udføres. Letbaneentreprenøren er nemlig gået i gang med at så græs i sporene på et areal, der svarer til 10 fodboldbaner.
  7. maj 2021

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse