Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Mød os

Odense Letbane cykler ud i Kulturnatten

1. oktober 2015

 

To eventcykler med indbygget udstilling er det seneste tiltag, der skal bringe letbaneprojektet helt tæt på borgerne i Odense og indbyde til dialog – både om det søde og det sure. Cyklerne får officiel debut fredag aften. 

- Vi skal ikke bare sidde bag skrivebordet og svare på mails. Vi skal ud i byen og møde folk, hvor de er.

Sådan siger Benthe Vestergård, kommunikationschef hos Odense Letbane P/S, der netop har investeret i to såkaldte eventcykler for at kunne sætte letbanesekretariatet på hjul.

Eventcyklerne er ladcykler, der er ombygget, så de fungerer som rullende letbane-udstillinger. De kan både fungere som blikfang og mødested ved eksempelvis festivaller eller andre events i byen – eller som base for opsøgende besøg hos borgere og erhverv.


Store ambitioner for dialog

- God dialog med naboerne og åbenhed er i højsædet for os. Vi har store ambitioner om at stå til rådighed for borgernes mange spørgsmål omkring letbaneprojektet og indgå i en dialog om, hvordan vi kan hjælpe i hverdagen. Samtidig vil vi gerne fortælle om, hvad letbanen på sigt vil tilføre Odense. Derfor skal vi være synligt til stede i gadebilledet, og det giver disse cykler os en fantastisk mulighed for at være, forklarer Benthe Vestergård.

Måske har du allerede set de to eventcykler i gadebilledet, da de har fået deres ilddåb rundt i byen. Odense Letbane P/S har i en periode foretaget opsøgende besøg hos naboerne til arbejdet med at gøre byen klar til letbanen – for at informere og høre, hvordan det går. Det gælder både beboere og det lokale erhvervsliv langs de berørte arbejdsstrækninger.

Men den officielle debut som blikfang i gadebilledet får de først, når der i morgen, fredag den 2. oktober, er Kulturnat i Odense. Her vil medarbejdere fra Odense Letbane P/S køre cyklerne ud i gaderne, hvor alle interesserede kan kigge forbi til en snak om letbanen.

 

undefined

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse