Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Information

Odense Letbane lancerer nyt digitalt undervisningsmateriale

3. november 2020

 

Odense Letbane lancerer et nyt digitalt undervisningsmateriale til alle odenseanske 7.-9. klasser. Materialet skal styrke elevernes kompetencer i trafiksikker adfærd langs letbanen, nu hvor testkørslerne af de første letbanetog i de kommende måneder går i gang på hele strækningen fra Hjallese til Tarup.

Undervisningsmaterialet er udviklet i samarbejde med forlaget Alinea, og skal ses som et led i Odense Letbanes trafiksikkerhedskampagne, der skal gøre alle byens borgere opmærksomme på den nye trafikant, der i den kommende tid begynder at køre gennem byen.

 

Letbanens trafiksikkerhedskampagne og øvrige tilbud til skolerne

 

Udover emnet trafiksikkerhed får eleverne også indblik i, hvad en letbane er, hvorfor politikerne har besluttet at bygge letbanen, hvordan letbanes design er udviklet, og hvilken betydning man forventer, letbanen får for byens udvikling og miljø.

(Artiklen fortsætter under billedet.)

 

Det er derfor relevant for fag som biologi, dansk, geografi, historie, fysik/kemi og samfundsfag. Undervisningsmaterialet er gratis tilgængeligt hos Alinea for alle grundskoler i Odense via Unilogin.

 

På sporet af letbanen - nyt undervisningsmateriale hos Alinea

 

 

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse