Nabo til vejarbejdet

Odense Letbane skyder arbejdet – og foråret – i gang

10. april 2015

 

Tirsdag morgen blev rådhusets røde mur udsmykket med et kæmpebanner med teksten ”Letbanen – snart på vej”. Det er startskuddet på en forårskampagne, som skal udbrede kendskabet til Odenses kommende letbane – samt til hvor man kan finde mere information om arbejdet med at anlægge den.

Banneret på rådhuset er sammen med plakater i gaderummet og opslag i bybusserne blot de første skridt i en række tiltag, der hen over foråret skal hjælpe byens borgere og erhverv, når gravearbejdet går i gang.

- Den 27. april bliver de første veje i Odense, Stadionvej og Albanigade, lukket af for gennemkørsel – for at gøre plads til forsyningsselskaberne, der skal flytte deres rør, kabler og ledninger for at bane vej for byggeriet af letbanen, forklarer Benthe Vestergård, der er kommunikationschef hos Odense Letbane:

- Derfor er det vigtigt, at odenseanerne ved, hvordan de kan komme frem ad alternative veje. Samt hvor de kan finde anden vigtig information på vores hjemmeside. Det er især de budskaber, vi vil have ud med vores forårskampagne.


Letbanen kommer på besøg hos naboer

Snart følger Odense Letbane op med særlige skilte ude på de enkelte arbejdsstrækninger, hvor naboer og andre nysgerrige kan finde information. De første arbejdspladsskilte kommer op ved Albanigade og Stadionvej i maj.

Og senere vil letbanens medarbejdere tage på opsøgende besøg hos naboerne på strækningen, både borgere og erhverv. Her kan dem, der bliver mest berørt af arbejdet, få lejlighed for ansigt-til-ansigt at give udtryk for eventuelle bekymringer samt at få svar på spørgsmål.

Forårskampagnen og den opsøgende naboindsats bygger oven på den kommunikation, som Odense Letbane allerede laver for at klæde odenseanerne bedst muligt på til det kommende arbejde med at anlægge letbanen gennem byen.

Indsatsen byder blandt meget andet også på infomøder, husstandsomdelte foldere, annoncering og en hjemmeside med masser af nyttig information. Derudover vil der snarest muligt blive lavet en række nyhedsbreve for hver arbejdsstrækning, som man kan tilmelde sig for at holde sig opdateret på arbejdet i éns eget lokalområde.

”Letbanen – snart på vej”-forårskampagnen er udviklet af Odense Letbane i samarbejde med Odense Kommune.

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×