Nabo til vejarbejdet
Ledningsflytninger

Om nogle uger lysner det for naboer og trafikanter ved Reventlowsvej

2. februar 2017

 

Arbejdet med etablering af nye store kloakrør og brønde ved krydset, hvor Reventlowsvej, Palnatokesvej og Nyborgvej mødes, er kommet nærmere sin afslutning.

 

Inden for få uger, i slutningen af februar, forventer VandCenter Syd at kunne genåbne Reventlowsvej. Gravearbejdet vil derefter flytte sig væk fra krydset i retning mod Ejbygade og Frederiksgade.

 

Det vil lette trykket en smule for naboerne ved krydset, ligesom bilister og øvrige trafikanter i området også får bedre vilkår.

 

 

Reventlowsvej lukkes op mod Nyborgvej indtil slutningen af februar

 

 

Den mest komplicerede del af arbejdet med at lave nye kloakker på Nyborgvej som forberedelse til letbanen har netop været etableringen af nye rør og brønde i krydset ved Palnatokesvej og Reventlowsvej.

 

Udfordringen har været særlig stor, fordi trafikken skal opretholdes under arbejdet. Samt fordi det eksisterende kloaksystem skal fungere, samtidig med at nye, store rør med en diameter på op til to meter skal på plads under vejen. 

 

Formålet med de store kloakrør er at skabe bedre sikring mod fremtidens klimaudfordringer, så vandet kan blive ledt mere effektivt væk fra Nyborgvej, når himlen åbner sig over Odense.

 

Kloakprojektet på Nyborgvej forventes at være afsluttet i begyndelsen af april 2017. Arbejdet med at flytte fjernvarmerør og derefter el-, tele- og bredbåndskabler på Nyborgvej fortsætter dog året ud– også som forberedelse til byggeriet af letbanen.

 

 

Følg arbejdet på Nyborgvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×