Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Trafik

Omkørsel på Bjørnemosevej fra tirsdag 21. april

20. april 2020

 

Fra tirsdag 21. april spærres Bjørnemosevej for biltrafik i krydset ved Hestehaven. Det sker i forbindelse med, at letbanen begynder testkørsel på Hestehaven fra Munkebjergvej til Svendborgvej. Omkørsel kan ske via Drejebænken.

Den første testkørsel handler om at tjekke letbanetogets forskellige funktioner og systemer, og den vil i starten køre ganske langsomt, men skal i løbet af de kommende ugers test op og køre max. hastighed på 70 km/t.

Vær opmærksom på Hestehaven: Letbanetoget bliver testet på sporet


Der vil være mandskab i krydset, der kan hjælpe med at guide de bløde trafikanter sikkert igennem krydset. Ved Hjalleseparken, som er den anden overkørsel letbanen skal passere i den første testfase, vil der også være mandskab til at hjælpe både bilister og bløde trafikanter sikkert igennem krydset

Af hensyn til trafiksikkerheden spærres Bjørnemosevej ved letbanesporet derfor som minimum frem til fredag 24. april. Det er dog muligt, at vejen kan være spærret i de efterfølgende uger, hvor der også testes. Der kommer en opdatering på de trafikale forhold i området, når der er afklaring om, hvordan de kommende ugers testkørsel skal afvikles rent trafikalt.

Se letbanen i øjnene: Kampagne skaber opmærksomhed på ny trafikant

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse