Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Sporarbejde

Omkørsel på del af Højstrupvej

16. september 2019

 

Fra onsdag 18. september skal Odense Letbanes entreprenør sætte granitkantsten mellem vejbanen og letbanesporet på den nordlige del af Højstrupvej. Arbejdet forventes at vare frem til og med torsdag 3. oktober.

I første del af perioden bliver der arbejdet på strækningen mellem Rismarksvej og Uffesvej. Derfor er det nødvendigt at spærre for gennemkørsel på den del af vejen. Den resterende del af Højstrupvej er fortsat ensrettet.

 

(Artiklen fortsætter under kortet)

 

For bilister er der omkørsel via Bystævnevej. Cyklister og fodgængere kan fortsat passere, ligesom det også er muligt for naboer at køre til deres bolig på strækningen.

Når entreprenøren er færdig med kantstenen mellem Rismarksvej og Uffesvej, fortsætter de med at sætte kantsten på strækningen mellem Uffesvej og Møllemarksvej, der derfor vil blive spærret for gennemkørende trafik mens arbejdet står på. Beboere har dog stadig adgang til området.

Når kantstenen er sat, bliver den nordlige del af Højstrupvej igen åbnet for dobbeltrettet trafik.

Der kan efterfølgende komme trafikale ændringer i forbindelse med sporarbejdet, når entreprenøren for eksempel skal lægge skinner og støbe beton omkring skinnerne.

 

Følg arbejdet på Højstrupvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse