Nabo til vejarbejdet
Trafik

Omkørsel på Nyborgvej i de kommende to weekender

26. april 2017

 

I de næste to weekender, fra fredag aften til tidligt mandag morgen, skal Fjernvarme Fyn omlægge rør på tværs af Nyborgvej. Derfor bliver Nyborgvej lukket for biler ved Nansensgade. Bilister kan i stedet køre ad Reventlowsvej, Rødegårdsvej og Østerbæksvej.

 

Fjernvarme Fyn skal i den kommende weekend grave rør ned på tværs af Nyborgvej – i krydset ved Nansensgade og Eriksgade. Derfor er det nødvendigt at lukke krydset af for biler i alle retninger fra fredag 28. april klokken 18.00 til mandag 1. maj klokken 05.00.

Også den efterfølgende weekend, fra fredag 5. maj klokken 18.00 til mandag 8. maj klokken 05.00 skal Fjernvarme Fyn grave på tværs af Nyborgvej. Det sker lidt længere ned ad vejen i retning mod vest og medfører også lukning af Nyborgvej ud for arbejdsområdet, som ligger mellem Nansensgade og Palnatokesvej.

Fjernvarmearbejdet er planlagt som weekend- og nattearbejde for at genere trafikken mindst muligt. Naboer kan dog opleve gener i form af støj og arbejdslys i løbet af de to weekender.

 

Det lysner i den vestlige ende af Nyborgvej: Vigtige gader åbner igen

 

I forbindelse med weekendlukningerne bliver ensretningen af Reventlowsvej ophævet, så vejen kan bruges til omkørsel for bilister på Nyborgvej i begge retninger.

Dermed bliver den anbefalede alternative rute for bilister at køre via Reventlowsvej, Rødegårdsvej og Østerbæksvej, når man skal på langs ad Nyborgvej – eller hvis man skal til butikkerne i Nansensgade. Se kortet herunder.

Der bliver sat omkørselsskilte op, så bilisterne bliver ledt uden om spærringerne.

 

(Artiklen fortsætter under billedet)

undefined

 

Ud over de to weekendlukninger af Nyborgvej er det også nødvendigt for Fjernvarme Fyn at lukke Nansensgade af for enden ud mod Nyborgvej. Det sker i perioden fra onsdag 26. april og godt to uger frem. Under vejlukningen bliver der åbnet op for indkørsel for personbiler fra Rødegårdsvej til Nansensgade.

Ledningsflytningerne forud for anlæg af letbanen begyndte på Nyborgvej i efteråret 2016. Kloakarbejdet er nu afsluttet, og dermed er turen nået til fjernvarmerørene. I forbindelse med dette arbejde bliver det nødvendigt at lave flere kortvarige lukninger af Nyborgvej, når der skal lægges rør på tværs af vejen.

Bilister, der ofte benytter Nyborgvej, kan derfor med fordel tilmelde sig Odense Letbanes nyhedsbrev for Nyborgvej, som varsler midlertidige omkørsler. Man kan tilmelde sig nyhedsbrevet på www.odenseletbane.dk/nyborgvej

Husk at man i øvrigt altid kan finde alternative ruter, når der er vejarbejde i Odense, på odenserundt.dk

 

Følg arbejdet på Nyborgvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×