Nabo til vejarbejdet
Trafik

Omkørsel på Stationsvejen og Rugårdsvej i de kommende to weekender

29. marts 2017

 

VandCenter Syd skal koble den nye hovedbrønd i krydset Rugårdvej / Vestre Stationsvej på kloaksystemet. Det er derfor nødvendigt at lukke hele krydset i alle retninger de to næste weekender – hvis vejret tillader det.

 

Fra fredag 31. marts klokken 18.00 til mandag 3. april klokken 05.00 bliver hele krydset for enden af Rugårdsvej mod Stationsvejen spærret. Lukningen gentages den efterfølgende weekend fra fredag 7. april om aftenen til mandag 10. april om morgenen.

Det er et relativt stort areal, der skal afspærres for at få nok arbejdsplads. Det giver anledning til at arbejde med flere forskellige ting, når nu det alligevel er nødvendigt at lukke krydset. Ud over at arbejde med hovedbrønden skal VandCenter Syd flytte vandledninger, ligesom der også bliver lagt affaldssug på strækningen.

 

3D-grafik: Hvor svært kan det være at flytte et par rør?

 

En vigtig tilføjelse er, at VandCenter Syd tager forbehold for ændringer i tidsplanen for arbejdet, hvis der bliver varslet vedvarende regn hen over de kommende to weekender – da det ikke er muligt at udføre kloakarbejdet, samtidig med at der løber meget vand i kloakken. I så fald bliver der meldt en ny dato ud. 

Holder tidsplanen som forventet, skal bilister imidlertid finde andre veje i de to weekender. Se kortet herunder for anbefalede omkørselsruter.

 

(Artiklen fortsætter under kortet)

undefined

 

Skal man mod havnen eller igennem byen, kan man køre ad Fjordsgade, Jarlsberggade og Ejlskovsgade.

Dette gælder dog ikke høje køretøjer over 3,20 meter. De kan ikke køre igennem tunnelen på Jarlsberggade, så de skal ud på en større omvej via Åløkke Alle, Toldbodgade og Thomas B. Thriges Gade.

Har man derimod et ærinde inde i Odense C, er det fortsat muligt at køre via Vindegade og Jernbanegade. I den forbindelse bliver vejspærringen på Vindegade ophævet.

 

Bygninger bliver fjernet for at skabe plads til fortov og cykelsti

 

Adskillige busruter bliver også omlagt i forbindelse med lukningen af krydset. Se info om busserne på www.fynbus.dk

Cyklister og fodgængere kan passere arbejdet i østgående retning. I retning mod vest bliver der dog spærret foran det gamle toldkammer på Østre Stationsvej. Her kan man i stedet gå bag om bygningen for at komme ud på Rugårdsvej, hvor der bliver lavet et midlertidigt fodgængerfelt umiddelbart efter spærringen. 

Det er altid muligt at finde alternative ruter om aktuelt vejarbejde på www.odenserundt.dk

 

Følg arbejdet på Østre Stationsvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×