Nabo til vejarbejdet
Trafik

Omkørsel til Stadionvej i fire dage

12. november 2018

 

Fra onsdag 14. november og frem til lørdag 17. november skal Odense Letbanes entreprenør arbejde i krydset ved Middelfartvej og Stadionvej.

Der bliver spærret for ud- og indkørsel til den nordlige del af Stadionvej fra Middelfartvej, da arbejdsarealet strækker sig lidt op ad Stadionvej. Der er i stedet omkørsel for bilister via Christmas Møllers Vej.

Entreprenøren skal også arbejde midt i krydset, så det kun er muligt at køre højre ind og højre ud fra den sydlige del af Stadionvej.

Cyklister og fodgængere kan fortsat passere vejarbejdet, og der bliver lavet et midlertidigt fodgængerfelt på tværs af Middelfartvej mellem den nordlige og sydlige del af Hauges Plads.

I løbet af de fire dage arbejdet varer, skal vejen asfalteres – ligesom der skal lægges kabelrør og kloakledning ind til sporarbejdet på Middelfartvej.

(artiklen fortsætter under billedet)

 

 

Efter den 17. november vil der fortsat være en mindre afspærring i krydset i cirka en uge, da der skal etableres et nyt helleanlæg. Dette påvirker dog ikke trafikken.

I krydset ved Middelfartvej og Christmas Møllers Vej er der ligeledes to heller, der skal færdiggøres i perioden 13. november til 23. november.

Der bliver lavet en helle ad gangen for at genere trafikken mindst muligt – først en på Middelfartvej og derefter på Christmas Møllers Vej. Det vil være muligt at svinge i alle retninger i krydset, men vejbanerne bliver indsnævrede, så bilister kan opleve ophobning i krydset i myldretiden

 

Følg arbejdet på Middelfartvej og Stadionvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×