Om Odense Letbane
Nabo til vejarbejdet
Parkering

Parkeringsforbud på Vestre Stationsvej

13. september 2018

 

Fra i dag er der parkeringsforbud på arbejdsarealet på Vestre Stationsvej samt på parkeringspladsen mellem Krudthusgade og Kingosgade, da entreprenøren skal til at sætte kantsten, lave cykelsti samt reetablere parkeringspladsen.

Alle biler skal flyttes, da de ellers vil stå i vejen for entreprenøren. Der vil være risiko for bøder eller at bilerne fjernes, hvis parkeringsforbuddet ikke bliver overholdt.

 

Udvidet arbejdstid på Middelfartvej - og arbejdskørsel til Østre Stationsvej

 

Parkeringspladsen bliver kun afspærret i det omfang det er nødvendigt – og når der er plads, må man som beboer gerne parkere der, så længe det er uden for afspærringen.

Som beboer skal man holde sig orienteret via skiltningen på parkeringspladsen.

Arbejdet forventes at vare frem til slutningen af september 2018. 

 

Følg arbejdet på Vestre Stationsvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

Relaterede nyheder

 • Kortvarig spærring af Albanibroen

  Kortvarig spærring af Albanibroen

  Onsdag 21. april bliver vejbanerne på Albanibroen kortvarigt spærret mellem klokken 09.00 og klokken 12.00, da letbanens entreprenør skal montere ophæng til kørestrømsmaster.
  20. april 2021
 • Letbanen skaber nye investeringer

  Letbanen skaber nye investeringer

  Barfoed Group bygger 46 nye ungdomsboliger på Nyborgvej, der forventes klar til indflytning ved studiestart i september 2022, skriver Fyens.dk. Ejendomsselskabet har købt grunden af Odense Letbane.
  26. marts 2021
 • Odense Letbane åbner ved årsskiftet

  Odense Letbane åbner ved årsskiftet

  Efter mere end ét års intens indsats for at mindske konsekvenserne af covidsituationen på anlægget af Odense Letbane, har letbanens hovedentreprenør, spanske Comsa, meddelt, at åbningen ikke kan ske til september.
  16. marts 2021
 • Skoleelever tegner sig til brunsviger

  Skoleelever tegner sig til brunsviger

  Odense Letbane har modtaget mange flotte togtegninger fra skoleelever fra 0. - 3. klasse som led i sikkerhedskampagnen "Se letbanen i øjnene", som belønnes med klassisk, fynsk kage.
  12. marts 2021

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse