Om Odense Letbane
Nabo til vejarbejdet
Trafik

Restriktioner på Vestre Stationsvej og nye ensretninger i kvarteret

14. juni 2018

 

Fredag 15. juni sker en række ændringer i trafikken på Vestre Stationsvej og i Vesterbro-kvarteret.

Kingosgade og Thorsgade bliver permanent lukket af for biltrafik for enden ud mod Vestre Stationsvej. Derudover bliver der lukket for venstresving fra Vestre Stationsvej til Store Glasvej og Odinsgade. Se kortet herunder.

Senere, når det nye vejforløb er færdigt på Vestre Stationsvej, fjernes desuden muligheden for at svinge til højre ad de øvrige sidegader på sydsiden. Det sker formentlig i september.

 

Stadig masser af muligheder for parkering ved Banegården

 

(Artiklen fortsætter under kortet)

undefined

 

Ændringerne skyldes, at den kommende letbane vil få betydning for den fremtidige trafiksituation på Vestre Stationsvej, når den bliver anlagt på den sydlige side af vejen. De færre muligheder for at krydse letbanens spor skyldes hensyn til trafiksikkerheden. Samtidig vil det skabe et bedre flow for både letbanen og biltrafikken på Vestre Stationsvej.

Som en afledt effekt på de ændrede adgange til Vesterbro-kvarteret bliver ensretningen af flere gader i kvarteret også vendt.

Læs mere om de nye trafikforhold på odense.dk/vesterbro - eller find den nærmeste vej til og fra kvarteret på odenserundt.dk

 

Følg arbejdet på Vestre Stationsvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her 

 

Relaterede nyheder

 • Kortvarig spærring af Albanibroen

  Kortvarig spærring af Albanibroen

  Onsdag 21. april bliver vejbanerne på Albanibroen kortvarigt spærret mellem klokken 09.00 og klokken 12.00, da letbanens entreprenør skal montere ophæng til kørestrømsmaster.
  20. april 2021
 • Sidste letbane-trafikkryds går ind i den afsluttende fase

  Sidste letbane-trafikkryds går ind i den afsluttende fase

  Arbejdet i Jernbanegade-krydset flytter side i løbet af fredag 4. december. Der er stadig åbent i alle retninger, men fodgænger skal nu krydse vejen på samme side som Kongens Have
  4. december 2020
 • Letbanen skaber nye investeringer

  Letbanen skaber nye investeringer

  Barfoed Group bygger 46 nye ungdomsboliger på Nyborgvej, der forventes klar til indflytning ved studiestart i september 2022, skriver Fyens.dk. Ejendomsselskabet har købt grunden af Odense Letbane.
  26. marts 2021
 • Midlertidige overgange på Højstrupvej nedlægges

  Midlertidige overgange på Højstrupvej nedlægges

  De nye overgange er i færd med at åbne op som de skal være i fremtiden
  8. januar 2021

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse