Om Odense Letbane
Nabo til vejarbejdet
Anlægsarbejde

Fotoserie: Se hvor langt byggeriet af letbanen er nået

5. oktober 2020

 

Letbanebyggeriet skrider fremad med hastige skridt. Den spanske entreprenør Comsa har hentet endnu flere arbejdere til Odense, som nu knokler for at blive færdige med sporarbejdet over de kommende måneder, så letbanen for alvor kan begynde at blive testet i byens gader.

Odense Letbanes detaljekort, hvor du kan se, hvordan letbanen forandrer byen gade for gade, er nu blevet opdateret med fotos fra arbejdet ude på strækningerne, der er taget i august 2020.

Klik ind på detaljekortet her eller på kortet nedenfor og se billederne, der viser fremdriften på letbanearbejdet aktuelt. 

 

 

Følg letbanearbejdet - tilmeld dig nyhedsbrevet her

Relaterede nyheder

 • Kortvarig spærring af Albanibroen

  Kortvarig spærring af Albanibroen

  Onsdag 21. april bliver vejbanerne på Albanibroen kortvarigt spærret mellem klokken 09.00 og klokken 12.00, da letbanens entreprenør skal montere ophæng til kørestrømsmaster.
  20. april 2021
 • Letbanen skaber nye investeringer

  Letbanen skaber nye investeringer

  Barfoed Group bygger 46 nye ungdomsboliger på Nyborgvej, der forventes klar til indflytning ved studiestart i september 2022, skriver Fyens.dk. Ejendomsselskabet har købt grunden af Odense Letbane.
  26. marts 2021
 • Har du set en vandpyt?

  Har du set en vandpyt?

  En af de store opgaver i letbanebyggeriet har været at styre regnvandet, så det nemt bliver ledt til vejbrønde og videre til rensningsanlægget og Odense Å.
  22. januar 2021
 • Odense Letbane i 2020 fortalt i billeder

  Odense Letbane i 2020 fortalt i billeder

  Se højdepunkter fra letbane-byggeriet i 2020, som trods pandemien nåede en række vigtige milepæle.
  13. januar 2021

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse