Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Trafik

Spærring på Hjallesegade – samt natarbejde i krydset ved Svendborgvej

25. maj 2018

 

Mandag 28. maj begynder arbejdet med at lave vejafvanding og derefter lægge asfalt på Hjallesegade. Derfor er det nødvendigt at spærre strækningen mellem Egegårdsvej og jernbaneoverskæringen.

Arbejdet og spærringen forventes at vare resten af ugen. Der kan forekomme vejarbejde efter klokken 18.00 på Hjallesegade – for at blive færdig til tiden.

Ind- og udkørsel til Egegårdsvej vil fortsat være mulig via Svendborgvej og Hjallesegade. Ligeledes vil det være muligt at passere arbejdet på Hjallesegade som fodgænger.

For bilister er den anbefalede omkørselsrute at køre via Stenløsevej, hvis man skal fra Svendborgvej til Hjallesegade eller omvendt.

 

Nu kan du igen komme på guidet cykeltur langs letbanen

 

Krydset mellem Hjallesegade og Svendborgvej skal også asfalteres. Arbejdet bliver udført som aften- og natarbejde, så trafikken på Svendborgvej bliver forstyrret mindst muligt.

Der vil nemlig være dårligere fremkommelighed end normalt i krydset, mens arbejdet står på. Ligesom det permanente lyssignal bliver erstattet af et midlertidig under asfalteringen.

Arbejdet bliver udført natten mellem søndag 3. juni og mandag 4. juni – samt den efterfølgende nat mellem mandag og tirsdag.

Asfaltarbejdet er en del af forberedelserne til letbanen, hvor fortove, cykelstier og vejbaner bliver flyttet, og lyskryds bliver ombygget. Denne fase af letbanearbejdet forventes afsluttet i Hjallese inden sommerferien.

Efter sommerferien forventes næste fase – sporarbejdet med anlæg af skinner, teknik og stationer – at begynde i Hjallese.

 

Følg arbejdet i Hjallese - tilmeld dig nyhedsbrevet her 

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse