Nabo til vejarbejdet
Trafik

Spærring på Stadionvej ad flere omgange i denne uge

1. oktober 2018

 

Vejarbejde i krydset mellem Middelfartvej og Stadionvej fører til forskellige omkørsler for bilisterne fra tirsdag 2. oktober til lørdag 6. oktober.

Arbejdet handler om at bygge vejkasse, lægge asfalt og lave nyt helleanlæg i krydset. Først, formentlig fra tirsdag til torsdag, vil den sydlige del af Stadionvej være spærret ved Middelfartvej. I samme periode er der desuden venstresvingsforbud fra Middelfartvej til den nordlige del af Stadionvej, altså op mod Idrætsparken.

Derefter, formentlig fra torsdag til lørdag, forventes den nordlige del af Stadionvej at blive spærret ved Middelfartvej.Samtidig er der venstresvingsforbud fra Middelfartvej til den sydlige del af Stadionvej.

 

 

Omkørsel til den sydlige del af Stadionvej bliver via Roesskovsvej. Til den nordlige del af Stadionvej kan man benytte Christmas Møllers Vej som omkørsel. Under hele perioden er vejbanerne på Middelfartvej indsnævrede, og der kan opstå kødannelse i myldretiden.

Trafikomlægningen gælder kun for bilister, busser og lastbiler. Cyklister og fodgænger kan fortsat komme ind og ud af Stadionvej.

 

Læs mere om letbanearbejdet på Middelfartvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×