Nabo til vejarbejdet
Parkering

Stadig masser af muligheder for parkering ved banegården – se dem her

5. juni 2018

 

Selvom letbanearbejdet er i fuld gang, og trafikken forbi Odense Banegård Center nu permanent er blevet ført bagom gennem den tidligere busterminal, er der stadig masser af muligheder for at parkere i området omkring banegården.

 

Hvis man hurtigt skal læsse af eller afhente, er der blevet indrettet en ny zone til af- og pålæsning på det nye vejforløb omkring banegården, når man kommer fra øst. Se kortet længere nede i artiklen.

 

Derudover er der, som hidtil, også mulighed for at læsse af og på på bagsiden af banegården, når man kommer ind via Dannebrogsgade. 

 

 

Nu bliver trafikken på Østre Stationsvej ført bag om banegården

 

 

Hvis man har brug for at parkere lidt længere end et hurtigt stop, er alle de store parkeringspladser fortsat tilgængelige.

 

Det gælder også Banegårdspladsens Parkering med i alt 73 pladser. Under det igangværende arbejde på banegårdens forside samt i Nørregade kan man komme til P-pladsen via en midlertidig indkørsel fra vest på Østre Stationsvej. Se kortet herunder.

 

 

(Artiklen fortsætter under kortet)

 

undefined

 

 

Derudover er der fortsat adgang til Banegårdscentrets P-hus med 235 pladser via Dannebrogsgade på banegårdens bagside. Samt til VIVA Parkering med 200 pladser, som har indkørsel mellem Byens Bro og Musikhuset Posten.

 

Fælles for de store parkeringspladser og -huse er, at det koster 15 kroner i timen at parkere.

 

 

Letbaneskilte bliver nemme at læse - og med et vink til historien

 

 

Derudover findes en række muligheder for at parkere gratis i nogle af sidegaderne i området, dog typisk med tidsbegrænsning på mellem en halv og to timer. Det gælder for eksempel i Jernbanegade, Nørregade og Dannebrogsgade.

 

Endelig er der heller ikke langt fra banegården til den nye, store P-kælder ved Odeon. Her er der i alt 500 P-pladser, som står i en timepris på 12 kroner.

 

Husk at du altid kan finde P-pladser i Odense på odenserundt.dk

 

 

Følg letbanearbejdet i Odense - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

 

 

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×