Nabo til vejarbejdet
Trafik

Stadionvej bliver spærret – men inden da genåbner Roesskovsvej

29. september 2016

 

(Redigeret: Stadionvej spærres først fra onsdag 5. oktober, ikke mandag 3. oktober, som oprindeligt annonceret)
 

På grund af fjernvarmearbejde bliver Stadionvej spærret fra onsdag 5. oktober og en måneds tid frem. Spærringen vil være i den sydlige del af krydset ved Hauges Plads. Inden da, fredag 30. september, bliver den midlertidige spærring for enden af Roesskovsvej dog ophævet, så trafikken i stedet kan glide dén vej.

 

Fredag 30. september er Fjernvarme Fyn færdige med arbejdet i vejarealet på Middelfartvej på strækningen mellem Stadionvej og Roesskovsvej – inklusiv krydset ved Roesskovsvej/Middelfartvej.

 

Derfor bliver strækningen asfalteret, og indsnævringen af vejbanerne bliver ophævet. Det betyder også, at spærringen for enden af Roesskovsvej bliver ophævet.  

 

 

VIDEO: Sådan kommer letbanen til at se ud på Middelfartvej

 

 

Til gengæld fortsætter Fjernvarme Fyn fra onsdag 5. oktober arbejdet ved Stadionvej, hvor der skal graves på tværs af vejbanerne.

 

Derfor bliver Stadionvej spærret ved Hauges Plads – i den sydlige del af krydset Stadionvej/Middelfartvej.

 

Samtidig bliver venstresving fra Middelfartvej til Stadionvej gjort ulovligt for at forhindre kødannelse på Middelfartvej, da det er nødvendigt at inddrage venstresvingsbanen til arbejdsareal. Omkørsel til den nordlige ende af Stadionvej foregår for eksempel via Christmas Møllers Vej.

 

For at komme til den afspærrede del af Stadionvej kan man anvende Lundsgårdsvej eller Roesskovsvej som omkørsel. Se kortet herunder.

 

Arbejdet ved krydset forventes at vare cirka en måned, hvorefter Stadionvej bliver åbnet igen for trafik som normalt.

 

 

Følg arbejdet på Middelfartvej og tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

Spærringen ved Hauges Plads gælder kun biltrafikken, og der er fortsat adgang for cyklister og gående.

 

Fjernvarme Fyn fortsætter også arbejdet i vejarealet op mod jernbanebroen samt i det grønne areal langs bygningerne på strækningen mellem Stadionvej og Christmas Møllers Vej.


 

 

undefined

 

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×