Nabo til vejarbejdet
Information

Tips og værktøjer skal gøre livet som erhvervsdrivende lettere

6. september 2016

 

Arbejdet med at gøre byen klar til letbanebyggeriet kan give særlige udfordringer for erhvervsdrivende, som har forretning langs letbanestrækningen. Det bliver, populært sagt, skidt, før det bliver godt.

 

Derfor gør Odense Letbane flere ting for at komme problemerne i forkøbet og imødekomme de behov, man har som erhvervsdrivende nabo til letbanebyggeriet.

 

Det kan for eksempel handle om hjælp til at guide kunderne i den rigtige retning i forbindelse med vejarbejde. Om at forbedre synligheden for en butik, mens der er graves på gaden foran. Eller om at imødekomme et særligt behov for information om, hvad der sker i lokalområdet.

 

For at skabe overblik over mulighederne for at få hjælp, er alle Odense Letbanes tiltag over for erhvervslivet langs letbanestrækningen blevet samlet på én side, odenseletbane.dk/erhvervsliv.

 

 

For byens erhvervsliv

 

 

Her finder man blandt andet forskellige infomaterialer til at printe ud samt digitale værktøjer og links, som kan bruges på virksomhedens egen hjemmeside.

 

Man finder også nogle muligheder for at øge sin forretnings synlighed. Samt anvisninger til, hvordan man kan få mere information om letbaneprojektets detaljer, for eksempel ved at arrangere et særligt infomøde.

 

Læs mere om de forskellige tiltag, der skal hjælpe det lokale erhvervsliv under letbanebyggeriet, på odenseletbane.dk/erhvervsliv.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret her

 

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×