Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Sporarbejde

Trafikale ændringer på Middelfartvej

12. april 2019

 

Fra mandag 15. april og frem til slutningen af juli 2019 er der trafikale ændringer på Middelfartvej på strækningen mellem Stadionvej og Christmas Møllers Vej.

Ind mod centrum er det kun tilladt at køre 20 kilometer i timen på strækningen. Dette gælder ud for det område, hvor Odense Letbanes entreprenør arbejder – og kun inden for normal arbejdstid, som er klokken 07.00 til klokken 18.00 på hverdage.

I den vestgående retning indsnævres bredden på vejen til 2 meter, og derfor er der omkørsel for store køretøjer via Christmas Møller Vej og Stadionvej.

Personbiler og mindre køretøjer kan dog fortsat køre ad Middelfartvej mod vest – med en hastighedsbegrænsning på 40 kilometer i timen.

Disse tiltag skal være med til at skabe større sikkerhed for Odense Letbanes entreprenør, der arbejder tæt på vejbanerne.

Normalt er der en sikkerhedsafstand mellem et vejarbejde og den øvrige trafik, men det er ikke muligt på strækningen. Derfor er de trafikale ændringer nødvendige for at skabe et sikkert arbejdsmiljø for folkene på pladsen.

 

Følg arbejdet på Middelfartvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse