Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Anlægsarbejde

Tunnel under Rismarksvej bliver forstærket hen over sommeren

29. juni 2017

 

I løbet af de kommende måneder skal tunnelen, der fører Langesøstien under Rismarksvej, omisoleres og forstærkes, så den er klar til letbanen.

 

Arbejdet begynder mandag 3. juli og fortsætter frem til udgangen af september 2017.

På Rismarksvej bliver vejarealet indsnævret, men trafikanter kan passere arbejdet i begge retninger. Arbejdet foregår i flere etaper, og derfor vil vejforløbet ændre sig undervejs.

Trafikanterne skal i begyndelsen færdes vest for arbejdet, hvorefter arbejdet skifter placering til den modsatte side i slutningen af juli.

Cyklister i sydgående retning på Rismarksvej skal fra slutningen af juli ud på en mindre omkørsel for at passere arbejdsområdet. De skal i stedet krydse Langesøstien vest for Rismarksvej.

 

Fjernvarmearbejde langs Rismarksvej får betydning for cyklister og bilister

 

Busstoppestederne ved Langesøstien bliver i perioden nedlagt. Læs mere om busstoppesteder og busruter på www.fynbus.dk

Under arbejdet med tunnellen er det muligt at færdes på Langesøstien. Stien bliver indsnævret ved tunnellen, så cyklister og fodgængere opfordres til at tage hensyn til hinanden.

I uge 32 forventes det dog at være nødvendigt at spærre stien af gennem tunnelen. Cyklister og gående skal derfor krydse Rismarksvej. Lukningen af selve tunnelen bliver udført i skolernes sommerferie for at genere de bløde trafikanter mindst muligt.  

 

Følg arbejdet på Rismarksvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse