Om Odense Letbane
Nabo til vejarbejdet
Trafik

Udkørsel til Ørbækvej i IKEA-krydset er ikke muligt frem til maj

23. marts 2018

 

Krydset Ørbækvej / Stærmosegårdsvej / Olfert Fischers Vej, som ligger ved indkørslen til IKEA og Rosengårdcentret, er under ombygning. Den sidste fase af ombygningen går nu i gang og forventes afsluttet sidst i maj.

 

Ombygningen af krydset betyder, at Stærmosegårdsvej fra fredag 23. marts bliver spærret for udkørsel til Ørbækvej. 

 

For at komme ud fra Stærmosegårdsvej til Ørbækvej kan man benytte udkørslen fra Rosengårdcentrets P-plads længere oppe ad Ørbækvej.

 

 

Ved Bilka kan du nu se hvor letbanesporet skal ligge

 

 

Arbejdet med at ombygge de mere end 50 lyskryds, som letbanen skal passere fra Tarup i nord til Hjallese i syd, er godt i gang. Fortove, cykelstier, vejbaner, midterheller, kantstene, lyskurver, skilte og lysmaster skal flyttes for at give plads til letbanens skinner.

 

Når de enkelte kryds er ombygget, kan anlæg af skinner, kørestrøm, teknik og stationer gå i gang. Denne fase af letbanebyggeriet forventes at begynde omkring sommeren 2018. I slutningen af 2020 forventes letbanen at åbne med afgange op til otte gange i timen. 

 

 

Følg arbejdet på Ørbækvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

 

Relaterede nyheder

 • Kortvarig spærring af Albanibroen

  Kortvarig spærring af Albanibroen

  Onsdag 21. april bliver vejbanerne på Albanibroen kortvarigt spærret mellem klokken 09.00 og klokken 12.00, da letbanens entreprenør skal montere ophæng til kørestrømsmaster.
  20. april 2021
 • Første tur med letbanen til IKEA

  Første tur med letbanen til IKEA

  I dyb frost og sne testkørte letbanen strækningen fra Hjallese til IKEA station for første gang i starten af februar. På 'line check'et' blev spor og signaler tjekket grundigt i gåtempo.
  12. februar 2021
 • Letbanen skaber nye investeringer

  Letbanen skaber nye investeringer

  Barfoed Group bygger 46 nye ungdomsboliger på Nyborgvej, der forventes klar til indflytning ved studiestart i september 2022, skriver Fyens.dk. Ejendomsselskabet har købt grunden af Odense Letbane.
  26. marts 2021
 • Kantstensarbejde på Ørbækvej

  Kantstensarbejde på Ørbækvej

  Fra mandag 3. august til fredag 21. august bliver der sat kantsten langs letbanen på Ørbækvej fra Nyborgvej til L. A. Ringsvej
  30. juli 2020

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse