Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Anlægsarbejde

Udvidet arbejdstid på dele af Østre Stationsvej

6. maj 2019

 

I krydset ved Jernbanegade og Østre Stationsvej er Odense Letbanes entreprenør ved at lægge den samme type granitklinker, som de snart er færdige med at lægge på busbanen foran Odense Banegård Center.

Da arbejdet med at håndtere granitbelægningen generelt har vist sig at være meget tidskrævende, har Odense Letbanes entreprenør fået tilladelse til at udvide arbejdstiden, så de kan blive færdige med opgaven, inden sporarbejdet skal i gang på Østre Stationsvej.

 

Læs mere om arbejdet i krydset ved Jernbanegade

 

Derfor vil det i krydset ved Jernbanegade samt på den sidste del af busbanen foran Odense Banegård Center blive muligt for entreprenøren at arbejde til klokken 20.00 på hverdage til og med uge 28.

Tilsvarende vil det være muligt for entreprenøren at arbejde lørdage i tidsrummet klokken 08.00 til 17.00, ligesom tre søndage kan tages i brug, hvis det bliver nødvendigt. I så fald bliver arbejdstiden også mellem klokken 08.00 og klokken 17.00.

 

(artiklen fortsætter under billedet)

 

Arbejdet foregår inde i de opsatte telte og vil primært bestå af brolægningsarbejde, der vil dog i forbindelse med dette arbejde blive kørt med mindre maskineri samt tilskåret granit.

Der bliver foretaget forskellige støjdæmpende tiltag, så granitskæringen generer så lidt som muligt – og dette arbejde vil også begrænses til det mest nødvendige uden for normal arbejdstid.

 

Følg arbejdet på Østre Stationsvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse