Om Odense Letbane
Nabo til vejarbejdet
Trafik

VandCenter Syd arbejder på tværs af Østre Stationsvej

20. januar 2017

 

I løbet af de kommende to uger arbejder VandCenter Syd på Østre Stationsvej ud for Odense Banegård Center. Arbejdet foregår i den ene vejside.

 

Pladsen ved arbejdsområdet er derfor indskrænket for både bilister, cyklister og fodgængere. Der er dog stadig åbent for biltrafik i begge retninger.

 

Gravearbejdet handler om, at der skal tilkobles tilstødende forsyningsrør på tværs af vejen til det nye store kloakrør, som VandCenter Syd er i gang med at lægge langs Østre Stationsvej.

 

 

VIDEO: Sådan kommer letbanen til at se ud ved banegården

 

 

På strækningen ud for banegårdscenteret skal der tilkobles fem stikledninger i løbet af de næste to uger, og dette arbejde vil foregå i dagstimerne.

 

VandCenter Syd skal i alt lave 40 tilkoblinger til det store kloakrør på Østre Stationsvej. Derfor vil arbejdet med at grave stikledninger på tværs af vejen være en tilbagevendende aktivitet i løbet af det næste stykke tid. Det resterende arbejde med stikledninger og de trafikale konsekvenser vil blive meldt ud, efterhånden som det bliver aktuelt.

 

 

Følg arbejdet på Østre Stationsvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

 

Relaterede nyheder

 • Kortvarig spærring af Albanibroen

  Kortvarig spærring af Albanibroen

  Onsdag 21. april bliver vejbanerne på Albanibroen kortvarigt spærret mellem klokken 09.00 og klokken 12.00, da letbanens entreprenør skal montere ophæng til kørestrømsmaster.
  20. april 2021
 • Sidste letbane-trafikkryds går ind i den afsluttende fase

  Sidste letbane-trafikkryds går ind i den afsluttende fase

  Arbejdet i Jernbanegade-krydset flytter side i løbet af fredag 4. december. Der er stadig åbent i alle retninger, men fodgænger skal nu krydse vejen på samme side som Kongens Have
  4. december 2020
 • Letbanen skaber nye investeringer

  Letbanen skaber nye investeringer

  Barfoed Group bygger 46 nye ungdomsboliger på Nyborgvej, der forventes klar til indflytning ved studiestart i september 2022, skriver Fyens.dk. Ejendomsselskabet har købt grunden af Odense Letbane.
  26. marts 2021
 • Midlertidige overgange på Højstrupvej nedlægges

  Midlertidige overgange på Højstrupvej nedlægges

  De nye overgange er i færd med at åbne op som de skal være i fremtiden
  8. januar 2021

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse