Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Trafik

Vejarbejde i stort kryds på Middelfartvej påvirker trafikken i weekenden

10. december 2015

 

Som bilist er det vigtigt at holde sig orienteret på skiltningen omkring krydset mellem Grønløkkevej og Middelfartvej/Vesterbro lørdag 12. og søndag 13. december.

I løbet af weekenden skal Vandcenter Syd arbejde i flere brønde, der ligger midt i krydset. Under arbejdet skal der desuden lægges en midlertidig pumpeledning for spildevand på en del af kørebanen på Vesterbro – på stykket mellem Vestre Stationsvej og Grønløkkevej.

Det medfører flere ændringer for bilister i området, mens der arbejdes. Derfor laves arbejdet i weekenden, så trafikanterne bliver skånet mest muligt.

Dels bliver adgangen til Vestre Stationsvej fra Vesterbro spærret, så det ikke er muligt at dreje til venstre. I stedet skal man køre ad Store Glasvej for at komme fra Vesterbro til Vestre Stationsvej.


Hold øje med skiltningen

Arbejdet medfører også, at mulighederne i krydset mellem Grønløkkevej og Middelfartvej/Vesterbro bliver indskrænket for bilister.

Hvis man kommer fra øst på Vesterbro vil venstresving være forbudt. Det samme gælder, hvis man kommer fra nord ad Grønløkkevej – venstresving forbudt.

Hvis man derimod kommer fra syd ad Grønløkkevej, er det ikke muligt at fortsætte ligeud.

Og endelig er der ingen ændringer i forhold til det normale, hvis man kommer fra vest ad Middelfartvej.

Som omkørsel kan man fra alle retninger bruge ruten rundt om Sukkerkogeriet – ad Roersvej, Fælledvej og Vesterbro.

Der vil være opsat gule trafiktavler, der oplyser om de ændrede trafikforhold. Lige som skilte vil vise vej til omkørsel ad Roersvej, Fælledvej og Vesterbro.

 

undefined

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse