Letbane

VIDEO: Kom bag om letbanens design

21. april 2018

 

Odense Letbane har netop offentliggjort det design, som man om et par år vil opleve i gadebilledet. Herunder en ny farveskala samt et nyt logo, som vil præge letbanen, når den kører - forventet i slutningen af 2020

Designet af togsæt og stationer er resultatet af en omfattende proces, hvor også letbanens kommende brugere er blevet spurgt, hvad der skal til for at skabe en succes i Odense.

I disse videoer, hvor centrale projektledere forklarer letbanens endelige design og indretning, kan du komme med bag om designprocessen - og høre om nogle af de valg og fravalg, der er blevet truffet, siden sommeren 2017.

 

Se billederne: Letbanen bliver Odenses egen

 

Lars Larson fra Kontrapunkt forklarer, hvordan Odense Letbanes farveskala og logo spiller sammen med de værdier, som letbanen ifølge de kommende brugere skal leve op til: 

 

Projektchef Thomas Gram forklarer, hvordan Odenses letbanevogne er designet og indrettet, så de både bliver indbydende og funktionelle:
 

 

Projektchef Thomas Sjøgren forklarer, hvordan letbanens stationer bliver indrettet, og hvordan de kommer til at spille godt sammen med Odense By:
 

 

3D-animation: Kom med ind i Odenses letbanetog

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse