Om Odense Letbane
Nabo til vejarbejdet
Byudvikling

VIDEO: Sådan kommer letbanens stationer til at se ud

4. september 2015

 

Hvordan kommer letbanestationerne til at se ud i Odense? Det kan du få svaret på i denne video, der viser letbanens design.

Videoen er den første i en række af videoer, der fokuserer på den måde, letbanen vil spille ind i og forandre de byrum, vi kender i dag.

I den første video er temaet det generelle design og den grønne linje gennem byen, som letbanen vil komme til at repræsentere.

I de kommende videoer tager vi et nærmere kig på udvalgte punkter af letbanestrækningen: Tarup Center, Odense Idrætspark, Middelfartvej, Banegårdspladsen, Benedikts Plads og Syddansk Universitet / Nyt OUH.

  

 

Relaterede nyheder

 • Kortvarig spærring af Albanibroen

  Kortvarig spærring af Albanibroen

  Onsdag 21. april bliver vejbanerne på Albanibroen kortvarigt spærret mellem klokken 09.00 og klokken 12.00, da letbanens entreprenør skal montere ophæng til kørestrømsmaster.
  20. april 2021
 • Letbanen skaber nye investeringer

  Letbanen skaber nye investeringer

  Barfoed Group bygger 46 nye ungdomsboliger på Nyborgvej, der forventes klar til indflytning ved studiestart i september 2022, skriver Fyens.dk. Ejendomsselskabet har købt grunden af Odense Letbane.
  26. marts 2021
 • Odense Letbane åbner ved årsskiftet

  Odense Letbane åbner ved årsskiftet

  Efter mere end ét års intens indsats for at mindske konsekvenserne af covidsituationen på anlægget af Odense Letbane, har letbanens hovedentreprenør, spanske Comsa, meddelt, at åbningen ikke kan ske til september.
  16. marts 2021
 • Skoleelever tegner sig til brunsviger

  Skoleelever tegner sig til brunsviger

  Odense Letbane har modtaget mange flotte togtegninger fra skoleelever fra 0. - 3. klasse som led i sikkerhedskampagnen "Se letbanen i øjnene", som belønnes med klassisk, fynsk kage.
  12. marts 2021

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse