Nabo til vejarbejdet
Letbanen i drift
Trafik

Weekendarbejde på Langesøstitunnel ved Rismarksvej

3. august 2017

 

Der bliver udført weekendarbejde ved Langesøstitunnelen i dagtimerne i weekenden 5. – 7. august. Den midlertidige vej forbi arbejdspladsen ved tunnelen skal nemlig asfalteres.

 

Langesøstitunnelen under Rismarksvej er i færd med at blive forstærket, så den kan blive klar til letbanen. I den forbindelse er der blevet etableret en midlertidig vejbane i begge retninger forbi arbejdsområdet.

For at sikre at vejen kan holde til den biltrafik, der kører på Rismarksvej, er det nødvendigt at asfaltere vejen. Det skal gøres nu, og arbejdet begynder allerede fredag 5. august og fortsætter frem til og med tirsdag 8. august, hvorefter arbejdet på selve tunnelen bliver genoptaget.

Derfor vil der være weekendarbejde lørdag 5. august fra kl. 08.00 – 16.00 og søndag 6. august fra kl. 10.00 – 16.00. Arbejdet kan medføre støjgener for de nærmeste beboere.

 

Udkørsel fra Rugvang og Tarup Centret til Rismarksvej spærres


Langesøstitunnelen lukkes alligevel ikke

Det har tidligere været planen, at Langesøstitunnelen skulle lukke i hele i uge 32. Det er imidlertid ikke nødvendigt, så stitunnelen holdes åben i hele perioden.

Men pladsen inde i tunnelen er indsnævret, så cyklister opfordres til at sænke farten, når de kører igennem.

Ifølge planen vil arbejdet med Langesøstitunnelen være afsluttet i løbet af oktober måned.

 

Tunnel under Rismarksvej bliver forstærket hen over sommeren

 

Følg arbejdet på Rismarksvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×