Om Odense Letbane
Nabo til vejarbejdet
Anlægsarbejde

Weekendarbejde på Campusvej

8. april 2021

 

Lørdag 10. april klokken 07.00 til 17.00 og søndag 11. april klokken 08.00 til 17.00 arbejder Odense Letbanes entreprenør på Campusvej fra krydset ved Netto og ned mod SDU.

Det skyldes, at der skal etableres cykelsti øst for letbanen. Da cykelstien skal ligge tæt op ad letbanen, foregår arbejdet i weekenden, hvor der ikke bliver foretaget testkørsel.

Weekendarbejdet får ikke betydning for trafikken.

 

Følg letbanearbejdet - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

Relaterede nyheder

 • Kortvarig spærring af Albanibroen

  Kortvarig spærring af Albanibroen

  Onsdag 21. april bliver vejbanerne på Albanibroen kortvarigt spærret mellem klokken 09.00 og klokken 12.00, da letbanens entreprenør skal montere ophæng til kørestrømsmaster.
  20. april 2021
 • Første tur med letbanen til IKEA

  Første tur med letbanen til IKEA

  I dyb frost og sne testkørte letbanen strækningen fra Hjallese til IKEA station for første gang i starten af februar. På 'line check'et' blev spor og signaler tjekket grundigt i gåtempo.
  12. februar 2021
 • Letbanen skaber nye investeringer

  Letbanen skaber nye investeringer

  Barfoed Group bygger 46 nye ungdomsboliger på Nyborgvej, der forventes klar til indflytning ved studiestart i september 2022, skriver Fyens.dk. Ejendomsselskabet har købt grunden af Odense Letbane.
  26. marts 2021
 • Har du set en vandpyt?

  Har du set en vandpyt?

  En af de store opgaver i letbanebyggeriet har været at styre regnvandet, så det nemt bliver ledt til vejbrønde og videre til rensningsanlægget og Odense Å.
  22. januar 2021

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse