Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Letbane

Zoom helt tæt på: Sådan bliver letbanen i dit nabolag

28. juni 2017

 

Et nyudviklet online-værktøj giver mulighed for at gå på opdagelse og blive meget klogere på letbanens kommende forløb gennem Odense.

 

 

Hvor kommer letbanens stationer præcis til at ligge? Og hvordan bliver de nye vej- og stiforløb, som over de kommende år bliver anlagt rundt om letbanen?

 

Det kan du nu gå på opdagelse i på et nyt detaljekort, som Odense Letbane har udviklet. Kortet, som netop er kommet online, giver et detaljeret overblik over nye vejbaner, cykelstier, fortove, pladser og byrum omkring letbanens spor.

 

 

Gå på opdagelse i detaljekortet her

 

 

Der er mulighed for at zoome helt tæt på en enkelt gade eller et kvarter, hvor fremtidens letbaneforløb er tegnet ind oven på et luftfoto af Odense. Derudover kan man på udvalgte steder se en illustration af, hvor fremtidens byrum med letbanen vil komme til at se ud.

 

 

(Artiklen fortsætter under billedet)

 

undefined

Sådan kommer letbanen og de nye vejforløb til at se ud ved Odense Idrætspark - med ny og forbedret Israels Plads, ny p-plads, nyplantede træer og ekstra vendespor til letbanen. Ved at trykke på kamera-ikonet kan man se en visualisering af fremtidens plads med letbanestation. Screenshot fra online-detaljekortet.

 

 

- Detaljekortet er i første omgang blevet udviklet til den mobile udstilling, som vi for nyligt har indrettet i en renoveret skurvogn. Men vi synes, at det er så godt et værktøj, at vi gerne vil stille til rådighed for alle på vores hjemmeside, forklarer Rune Bager, chef for nabokommunikation hos Odense Letbane P/S.

 

 

Flyv en tur gennem byen med Odense Letbane

 

 

Detaljekortet er baseret på den samme software, som også bliver brugt i eksempelvis den røde infoboks’ ”vidensbrønd” – som nogle måske har stiftet bekendtskab med.

 

- Kortet er så detaljeret, at man nogle stedet kan se, hvorfor det har været nødvendigt at totalekspropriere enkelte ejendomme i Odense – fordi der simpelthen ikke plads til både kørebaner, cykelsti og fortov, når der også skal være plads til letbanen, siger Rune Bager.

 

Du kan selv gå op opdagelse i detaljekortet, som virker på alle enheder, også mobile, på odenseletbane.dk/detaljekort

 

 

Følg letbanearbejdet i Odense - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse