Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Information

Zoom ind på nye detaljer på populært fremtidskort

13. juni 2019

 

Lige siden Odense Letbanes online ’fremtidskort’ blev lanceret for knap to år siden, har det været én af de mest brugte funktioner på hjemmesiden.

Har har man nemlig mulighed for at spole tiden frem – og dykke ned i en gengivelse af, hvordan vejforløb og byrum omkring letbanen kommer til at se ud, når arbejdet er overstået.

Nu er der blevet tilføjet nye detaljer, som giver en endnu bedre fornemmelse af fremtidens Odense.

 

Ny busbane foran banegården er klar til at blive taget i brug

 

Som de fleste nok vil vide, er letbanen ikke det eneste byggeprojekt, som er i gang med at transformere byen. Derfor er de to største byudviklingsområder, hvor ændringer er mest markante, også blevet tegnet ind på kortet. Dermed får man en endnu bedre fornemmelse af, hvad der er på vej.

Hele Thomas B. Thriges Gade-området er under voldsom forandring. På Odense Letbanes detaljekort er de nye byrum samt nye bygninger blevet tegnet ind. Det samme gælder det nye regionshospital, Nyt OUH, som bliver opført syd for SDU – samt det nye sundhedsvidenskabelige fakultet, der forbinder Nyt OUH med SDU.

 

Gå på opdagelse i det digitale fremtidskort her

 

Ud over de store naboprojekter kan man som hidtil zoome tæt på og nærstudere hele letbaneanlægget, som det vil se ud, når det er færdigt. Med nye veje, fortove og cykelstier, letbanestationer, træer og så videre.

Odense Letbane vil løbende opdatere fremtidskortet med nye detaljer og nabobyggerier, hvis det giver mening og er muligt.

Du finder Odense Letbanes digitale fremtidskort på odenseletbane.dk/detaljekort.

 

Følg letbanearbejde i byen - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse