Nabo til vejarbejdet
Letbanen i drift

Politik for cookies

 

Denne hjemmeside udbydes af

Odense Letbane P/S
Odeons Kvarter 18
5000 Odense C

 

Brug af cookies

Dette website anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

 

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

 

Sådan sletter og undgår du cookies

Du kan slette cookies – og også undgå dem i fremtiden. Se vejledning på minecookies.org/cookiehandtering

 

Det bruger vi cookies til på vores hjemmeside

- Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores side

- Understøttelse af tredjepartsindhold og -funktioner, som for eksempel Facebook

 

Brug af personoplysninger

Vi behandler personoplysninger strengt fortroligt, og de afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil. Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, for eksempel ved tilmelding til arrangementer eller nyhedsbrev. Læs mere om databeskyttelse her.

 

Kontakt vedrørende personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Odense Letbane P/S, skal du rette henvendelse til os via denne kontaktformular (formular åbner i nyt vindue). Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Du har også ret til at tilbagekalde dit samtykke til, at vi behandler dine personoplysninger. Har du tilmeldt dig ét eller flere af vores nyhedsbreve, kan du altid framelde dig disse igen. Det gør du på linket i bunden af den nyhedsmail, som du ønsker at afmelde dig.

 

 

Nyheder fra Odense Letbane
Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hold dig opdateret på Odense Letbane, arbejdet og trafikken - tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Spørg Odense Letbane

Har du et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til os.

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×

Vi bruger cookies - læs vores cookie- og privatlivspolitik

Ok