Nabo til vejarbejdet

Vi bygger letbanen

 

Hundredvis af mennesker deltager og bidrager på den ene eller anden måde til at bygge letbanen.

Jakkesæt eller orange vest, skrivebord eller skurvogn. Lige meget hvordan man arbejder, skal alle arbejde sammen. Fra den tidligste planlægning over de mange udbud til det forberedende arbejde, ledningsflytningerne, anlægsarbejdet og det egentlige sporarbejde.

I denne serie kan du møde nogle af dem, der er med i den sidste fase af letbanearbejdet – at skabe selve letbanesporet og få togene på skinnerne.

 

 • Vi bygger letbanen: Nabokontakten

  Mini-portræt af Marie, der er kommunikationsmedarbejder og har ansvar for at holde letbanens naboer opdateret på arbejdet.
  1. november 2019
 • Vi bygger letbanen: Byggelederen

  Mikkel Eskam Weidemann holder styr på underentreprenører og de mange folk, der er ved at gøre kontrolcentret klar til at modtage tog.
  18. oktober 2019
 • Vi bygger letbanen: Landmåleren

  Stefana Furnica sørger for, at letbanens skinner bliver justeret med millimeter-præcision, inden de bliver støbt på plads i beton.
  3. oktober 2019
 • Vi bygger letbanen: Spormanden

  Francisco Navarro er formand for den spanske entreprenør, COMSAs, skinnearbejde. Han er glad for at bo og arbejde i Odense.
  26. september 2019
 • Vi bygger letbanen: Togmanden

  Thomas Gram Rasmussen har ansvar for Odense Letbanes togsæt - og bruger derfor en del af sin tid hos de europæiske leverandører.
  17. september 2019
 • Vi bygger letbanen: Betonstøberen

  Jens Henriksen er formand for betonholdet. Med sine mange års erfaring ved han, at tingene ikke altid går som planlagt.
  11. september 2019
 • Vi bygger letbanen: Ingeniøren

  Pernille Janbæk Jørgensen er assisterende byggeleder. Hun fører tilsyn med letbanearbejdet og træffer beslutninger i marken.
  11. september 2019
 • Vi bygger letbanen: Elektrikeren

  Alexandre Gonçalves er elektroingeniør og ansvarlig for letbanens strøm - med erfaring fra togprojekter i en række andre lande.
  11. september 2019

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×