Financial controller til barselsvikariat i Odense Letbane P/S

Kan du se dig selv i en afvekslende hverdag, hvor der er højt til loftet og et uformelt arbejdsmiljø? Ønsker du at blive en del af et stærkt team, hvor du bidrager til organisationen med dine økonomiske kompetencer? Så søger Odense Letbane en financial controller med en stor interesse for forretningen, som vil være med til at løfte en mangfoldig opgaveportefølje.

Om os

Odense Letbane er Odenses nyeste tilbud i den kollektive trafik. Letbanen kører næsten hele døgnet, på den 14 km lange strækning mellem Tarup og Hjallese. Letbanen er med til at understøtte udviklingen i byen og tiltrækker vækst langs skinnerne. Letbanen har været i drift siden 28. maj 2022, og har siden driftsstarten oplevet en stor interesse for dets virke. Samtidig er driften i sin spæde begyndelse, og du bliver således også del af den interne udvikling af selskabet i sin nye driftsform.
Vi er en organisation med 14 ansatte, som varetager ejerskabet af Odense Letbane og har ansvaret for at sikre en god kundeoplevelse for letbanens passagerer samt det overordnede ansvar for drift og vedligehold af letbanen.

Odense Letbane ønsker, at vores medarbejdere glæder sig til at gå på arbejde og ser frem til at være en del af holdet. Vi ønsker og tror på, at et godt socialt miljø, der går hånd i hånd med et højt fagligt niveau og en sund balance i arbejdslivet, giver gladere og dygtigere medarbejdere.

Brænder du for udfordringer i dit job, er du stærk indenfor regnskab, finansiel rapportering og økonomistyring og ønsker du samtidig at udvikle din værktøjskasse inden for business controlling? Har du samtidig lyst til at arbejde i en kompleks organisation og indgå i et dynamisk team af dygtige kollegaer - så er du måske vores nye kollega hos Odense Letbane!

Om jobbet

Jobbet som financial controller er på vores kontor på Letbanens drifts- og vedligeholdelsescenter på Søndre Hospitalsvej 6, 5260 Odense S.

Som financial controller hos Odense Letbane arbejder du med en bred vifte af opgaver i relation til anlæg og drift af Letbanen i Odense. Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

Regnskab

Økonomistyring:

Risikostyring

Processer:

Ad hoc-opgaver i forbindelse med selskabets fortsatte udvikling

Om dig

Dine faglige kompetencer:

Dine personlige kompetencer:

Vi tilbyder

et alsidigt job, hvor du får en vigtig nøglerolle i Odense Letbanes fortsatte udvikling
en stilling med faglige og personlige udfordringer for den, som med nysgerrighed og viden tør udfordre status quo og bidrage til den fortsatte styring af Letbanens økonomi

Sådan kommer du videre

Ansøgningsfristen er 14. juni 2023 med forventet opstart 1. august 2023 eller umiddelbart herefter.

Er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en kort ansøgning, dit CV samt relevante bilag via ”Søg stillingen” nedenfor senest den 14. juni 2023. Der indkaldes til samtaler løbende.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte financial controller Louisa Schroderus på 42 73 28 93 eller økonomidirektør Per Feddersen på 61 34 81 26.

Alle henvendelser behandles fortroligt og i overensstemmelse med reglerne i databeskyttelseslovgivningen.

Løn- og ansættelsesvilkår

Barselsvikariatet er på fuld tid med tiltrædelse hurtigst muligt - og barselsvikariatet vil være over en længere periode.
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Odense Letbane har administrationsaftale med Odense Kommune, hvilket betyder, at det er Odense Kommune, der praktisk håndterer ansøgningerne m.m.

Klik for at søge stilling

Odense Letbane betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold og handicap.

Søndre Hospitalsvej 6, 5260 Odense S

CVR 36478497

EAN 5798006615070