Teknisk projektleder til det rullende materiel

Odense Letbane søger en teknisk projektleder, der i samarbejde med vores drifts- og vedligeholdelsesoperatør vil sikre opfølgning på og udvikling af letbanens rullende materiel.

Som teknisk projektleder for rullende materiel er du med til at sikre den helhedsorienterede udvikling af Odense Letbane’s køretøjsflåde, der består af 16 stk. Stadler Variobahn letbanekøretøjer, på både kort og lang sigt. Din projektledelse favner bredt; du sikrer gennemførelse af tekniske udviklingsprojekter, opfølgning på drift og vedligeholdelse samt videreudvikling af støtteprocesser og kompetencer relateret til køretøjsflåden.

Som teknisk projektleder hos Odense Letbane får du et alsidigt og selvstændigt ansvar for tilstanden og udviklingen af det rullende materiel, og du er den primære daglige kontaktperson på tekniske spørgsmål vedrørende dette område. Du bliver en del af et professionelt team, der arbejder med koordinering og udvikling af letbanen. Du refererer til teknik- og vedligeholdelseschefen, og du udfører dit arbejde i tæt samarbejde med resten af organisationen og med Odense Letbanes drifts- og vedligeholdelsesleverandør og andre interessenter.


Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil være meget afvekslende og vil primært foregå på vores kontor på i Odense Syd, hvor vi har samlet vores egen organisation, vores drifts- og vedligeholdelses-leverandør og vores værkstedsområde under ét tag.


Faglige og personlige kvalifikationer

Vi forventer, at du kan lide en dynamisk hverdag med mange bolde i luften, og at du evner at sætte dig ind i de tekniske systemer, kontrakter og procedurer indenfor dit område. Derudover forventer vi, at:

Du vil indgå i Odense Letbane organisation på 12 ansatte. Grundet organisationens begrænsede størrelse, forventes det, at du er indstillet på at give en hånd med på tværs af organisationen, når det kræves, ligesom resten af organisation også vil hjælpe dig. Tilsvarende forventes det, at du er fleksibelt indstillet i forhold til arbejdsopgaver, som i mindre omfang falder udenfor normal arbejdstid f.eks. fremvisninger, møder eller tilsyn med igangværende arbejder.


Vi tilbyder dig

Et spændende og selvstændigt job med stor frihed under ansvar i en lille og effektiv organisation med meget kompetente kolleger og et godt socialt sammenhold. Dit primære arbejdssted er Odense Letbanes nye kontor tæt på det nye Odense Universitetshospital (OUH), og du kan naturligvis fleksibelt vælge at arbejde hjemme fra, når det kan passe ind i arbejdsopgaverne.


Få mere at vide

HJORT & FRØIK hjælper med at besætte stillingen. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Susanne Hjort på tlf. 20 67 20 86 eller på sh@hjort-froik.dk.


Send din ansøgning nu

Har vi vakt din interesse? Vi inviterer løbende til samtaler, så send en motiveret ansøgning og CV via
Søg Stillingen hurtigst muligt. Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt og diskret.

Letbanen åbnede den 28. maj 2022 og er Odenses nye tilbud i den kollektive trafik. Letbanen kører op til 20 timer i døgnet på den godt 14 km. lange strækning mellem Tarup og Hjallese. Langs ruten passerer letbanen mange af de vigtigste knudepunkter i Odense – bl.a. Odense Banegård Center, universitetet (SDU), Rosengårdcentret, Tarup Center, Idrætsparken og Odense city.

Søndre Hospitalsvej 6, 5260 Odense S

CVR 36478497

EAN 5798006615070